LifeStyle

Acoperisul Gerard

ECONOMICA

Alegerea tiglei metalice cu acoperire de piatra naturala, de tip Gerard reduce cu pana la 10 % costurile de renovari si restaurari.

Caracteristica cea mai importanta, care recomanda tigla metalica Gerard pentru astfel de lucrari, este greutatea sa, de 6 – 7 ori mai mica fata de solutiile traditionale.

La doar 7 kg/mp, un acoperis Gerard de 200 mp ar cantari in medie 1,4 t, fata de aproximativ 8 t solutiile traditionale.

Gerard este solutia perfecta pentru o sarpanta veche pentru ca reduce la maxim presiunea unei structuri deja slabite.

Alte economii se pot obtine de pe urma dimensiunii panourilor de acoperire, gandite sa asigure un timp de executie mai mic si implicit o reducere a cheltuielilor de montaj.

Acoperisul Gerard este o achizitie pe termen lung, producatorul AHI Roofing oferind beneficiarilor sai una dintre cele mai mari garantii existente pe piata produselor de profil: 50 de ani.

 • ESTETICA

Un alt avantaj pe care tigla Gerard il prezinta este acela ca nu modifica aspectul initial al cladirilor venerabile. Acoperirea de piatra naturala, asigura aspectul materialelor iesite din atelierele mestesugarilor.

Tabla tip tigla GERARD a fost profilata ca replica la unul dintre stilurile consacrate ale invelitorilor traditionale, precum tigla ceramica, sindrila, cu avantajul suplimentar conferit de substratul metalic, pentru a asigura performante superioare la intemperii.

Sistemele Gerard sunt disponibile in 5 game distincte, inspirate din stilurile traditionale de invelitori pentru acoperis in peste zece culori clasice si contemporane, cu doua tipuri de finisaj satinat si texturat.

Fiecare gama confera personalitate si caracter arhitecturii.

1. Tiglele din gama Classic sunt potrivite oricarui stil arhitectural sau constructiv, fiind recomandate atat proiectelor rezidentiale cat si celor comerciale.

2. Gama Heritage, cu o traditie pe piata de 50 de ani, confera casei distinctie si versatilitate.

3. Seria Shake recreaza modelul traditional al acoperisurilor din sindrila, intalnite nu numai in Anglia, Franta, Olanda, dar si in Maramuresul nostru.

4. Gama Shingle are acelasi aspect plat, curat al sindrilei si este ideala pentru arhitecturile atipice, mai ales ca poate fi disponibila in cate doua nuante complementare, iar aspectul se schimba in functie de unghi si directia luminii.

5. Variantele de tigla Roman, des intalnite in spatiul mediteranean amintesc de eleganta perena a caselor romane. Coamele si paziile, disponibile in aceleasi culori atat pentru varianta satinat cat si texturat, pot fi unghiulare si ordonate sau rotunde cu aspect traditional sau unghiulare, sofisticate.

Multitudinea optiunilor ofera in felul acesta o mare flexibilitate designului. Avand asemenea produse in portofoliu, compania Final Distribution se impune pe piata din Romania, nu ca simplu distribuitor, ci ca un partener in gasirea unor solutii complete pentru acoperisuri.

Related posts

Work from home: cum să creștem productivitatea

Adina Meyers

Whirlpool Romania: Europenii arunca anual 180 kg de mancare pe cap de locuitor

Adina Meyers

5 sfaturi esențiale pentru cei care doresc să își cumpere un dozator de apă pentru acasă

Adina Meyers