LifeStyle

Arome și gust desăvârșit cu Tefal Pain et Trésors

 

Recunoaște, puține sunt aromele care te îndeamnă să încetinești pasul precum cele dintr-o patiserie din Rue de la Huchette, într-o dimineață cețoasă de toamnă. Și dacă ai putea aduce „revoluția” simțurilor chiar la tine acasă? Baguette ou pain noir? Bien sûr! Pain et  Trésors de la Tefal îți transformă bucătăria într-o veritabilă boulangerie à la française!

Home bread, sweet home bread!

Alegi ingredientele, selectezi unul dintre cele 20 de programe automate și Pain et Trésors e gata de treabă! Cu mix de cereale, integrală sau cu nuci? Tu decizi! Atât de simplu și sănătos! Exact, sănătos! Deoarece aparatul poate prepara inclusiv pâine fără gluten. În plus, dispune și de 3 setări de greutate a preparatelor și tot atâtea niveluri de rumenire. Apasă “Start”, iar Pain et Trésors se ocupă de frământat și, mai apoi, de copt.

Setează funcția de programare automată și poți avea pâine aburindă de fiecare dată când revii acasă după o zi lungă la birou.

Totul devine și mai confortabil când adaugi savoare preparatelor tale cu ajutorul dozatorului automat pentru drojdie, stafide, nuci, ciocolată sau alte topping-uri.

No pain, but still your gain!

Aluat de pizza, budincă de griș, gem sau iaurt pregătit cu unul dintre cele 3 programe speciale pentru lactate? Oricare ar fi alegerea, your wish is his command! Pain et Trésors are o rețetă pentru fiecare.

Așază-te comod până la terminarea programului și nu te mira dacă vei auzi soneria de la ușă. Probabil sunt vecinii atrași de aromele îmbietoare din bucătăria ta.

Related posts

Idei de la Ambiente: 2015 este anul culorilor si al produselor multifunctionale

Adina Meyers

Programul In Culise 22-28 Februarie

Adina Meyers

Teatrul Elisabeta te invită la divertisment de calitate!

Adina Meyers