LifeStyle

LG SL9000: Frumusete fara margini

LG Electronics (LG), unul dintre liderii globali în domeniul televizoarelor cu ecran plat si al echipamentelor audio-video, anunta lansarea noului televizor LCD Full HD, model SL9000. Noul model de televizor LCD, prezentat la Berlin, în cadrul IFA 2009, ofera o calitate superioara a imaginilor datorita tehnologiei backlight LED totul într-un design minimalist, fara rama.

Noul televizor LG SL9000 încorporeaza tehnologia backlight LED care asigura un contrast dinamic de 3.000.000:1, având ca rezultat imagini de o claritate surprinzatoare si culori vii. Ecranul Full HD de 1080p, anti-reflexie, ofera utilizatorilor o experienta de vizionare asemanatoare cu cea din sala de cinema. În acelasi timp, tehnologia inovatoare LG TruMotion 100Hz permite vizionarea celor mai rapide scene în miscare, fara ca acestea sa fie distorsionate.

Model de referinta în portofoliul LG, noul SL9000 foloseste o folie de laminare pentru a elimina spatiul dintre ecran si rama. Aceasta este suprapusa pe suprafata ecranului, eliminând spatiul dintre ecran si rama, asigurând în acelasi timp o reducere semnificativa a efectului de reflexie. Rezultatul este uimitor: o suprafata uniforma, neteda, fara rama vizibila. Cu o grosime de doar 2.9 cm, noul SL9000 este o uimitoare fereastra spre o noua lume a divertismentului.   

Noul televizor ofera un plus de eleganta oricarui living,  oferind utilizatorilor impresia ca fac parte din lumea vizionata datorita imaginilor de o calitate superioara generate de tehnologia backlight LED,” a afirmat Simon Kang, Presedinte si CEO al Companiei Home Entertainement a LG Electronics. „Modelul SL9000, alaturi de alte modele de televizoare LG cu design slim, fara rama, demonstreaza calitatea de lider a LG în inovatie în design, precum si efortul permanent în pozitionarea brand-ului ca referinta în tehnologia avansata din domeniul divertismentului.

Sunetul SL9000 are o calitate exceptionala, difuzoarele clasice care ar fi afectat aspectul televizorului fiind înlocuite cu difuzoare ascunse LG.

Televizorul se remarca si prin capacitatea de conexiune wireless pentru transferul de continut digital variat. Prin Bluetooth, pot fi descarcate fisiere de muzica, filme si fotografii de pe telefoanele mobile compatibile direct pe ecranul televizorului, fara a folosi cabluri aditionale. Mai mult, pot fi conectate prin Bluetooth si casti wireless pentru a asculta în liniste muzica preferata. Portul USB 2.0 ascuns în partea din spate a televizorului LG SL9000 permite transferul de continut digital precum fisiere JPEG, MP3, MPEG4 si DivX.  

Noul LG SL9000 exceleaza si din punctul de vedere al consumului de energie, acesta fiind redus cu cu 80% fata de televizoarele LCD obisnuite datorita tehnologiei LG Inteligent Sensor care analizeaza lumina din încapere si apoi ajusteaza luminozitatea si nivelul de intensitate a culorilor pâna la cele mai eficiente valori.

Noul televizor LG Full HD SL9000 va fi disponibil în majoritatea tarilor începând cu luna septembrie. 

 

Specificatii

l  Design BORDERLESS™ ( fara rama)

l  Grosime 2.9cm

l  Rata de contrast de 3,000,000:1

l  TruMotion 100Hz

l  Full HD (1920 x 1080)

l  Picture Wizard

l  AV Mode

l  24p Real Cinema (24p 5:5 pull down)

l  Expert Mode (ISF Ready)

l  Bluetooth

l  HD DivX

l  USB 2.0

l  Sensor Inteligent II

l  Smart Energy Saving Plus

l  Clear Voice II

l  Difuzoare Invizibile

Related posts

Ce funcții utile au aspiratoarele moderne și cum te ajută să îți păstrezi podelele mereu curate

Adina Meyers

Grupul VELUX aniverseaza 75 de ani cu rezultate record

Adina Meyers

Cum îți protejezi telefonul mobil în perioada de vară? Sfaturi utile

Adina Meyers