Practic

Paleții – o soluție ingenioasă de a crea mobilă

Dacă îți dorești o mobilă ceva mai originală, în a cărei construire să te poți implica, atunci paleții te pot ajuta. Aceste elemente pot fi combinate în diverse moduri. Astfel, poți obține elemente pentru interior (pat, bibliotecă etc.) sau pentru exterior (leagăn, masă etc.)

În afară de caracterul lor creativ, paleții mai au și alte avantaje: prețul, care nu este unul ridicat și faptul că pot fi puși alături de alte elemente ale unor stiluri de design interior, precum industrial, shabby chic etc.

Așadar, ce poți construi din paleți? Orice. Poți așeza și tăia paleții în așa fel încât să obții un pat, o canapea, o bibliotecă, o comodă, un bar, suporturi pentru florile din grădina ta sau pentru cănile din bucătărie, elemente decorative pentru pereți etc. Limita în acest caz este doar imaginația ta.

După ce ai realizat scheletul elementelor poți trece, dacă dorești la partea de decorare. Fiind vorba de lemn, poți aplica orice vopsea potrivită acestuia, poți realiza diverse desene sau , de ce nu, poți folosi chiar tehnica șervețelului. Dacă vrei să păstrezi nuanțele naturale, nu e nicio problemă. Trebuie să ai grijă doar să aplici un strat de lac protector, mai ales în cazul mobilierului pe care îl vei așeza în exterior.

În galeria foto vei găsi câteva imagini care să te inspire în realizarea mobilei din paleți.

Sursă foto: https://www.facebook.com/unmillondeideass/

  

 

 

Related posts

Te interesează să construiești o casă sau să realizezi o amenajare interioară?

Adina Meyers

Cum sa iti pregatesti casa de sosirea musafirilor in timpul sezonului cald

Adina Meyers

Aspiratoare profesionale pentru o curatenie ideala

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe