Amenajari Interioare

De ce sa alegi mobila din lemn masiv pentru casa ta?

Atunci cand decizi sa-ti mobilezi casa, trebuie sa tii cont de cateva elemente importante, cum ar fi: bugetul disponibil si design-ul (modern sau clasic). In functie de stilul care te caracterizeza va trebui sa faci alegeri importante privind materialul din care va fi fabricat mobilierul casei tale. Astfel, exista doua optiuni de baza in acest sens: mobila din lemn masiv sau din PAL.

In functie de bugetul pe care decizi sa-l aloci acestei investitii, trebuie sa stii ca in acest moment, mobilierul confectionat dintr-un PAL de calitate poate sa aiba acelasi pret ca si mobilierul din lemn masiv (uneori chiar mai mare).

Astfel, atata vreme cat decizi ca vrei materiale de calitate pentru casa ta, trebuiesc puse in balanta avantajele si dezavantaje acestor materiale.

Mobila din lemn masiv poate reprezenta varianta ideala, datorita caracterului sau atemporal  dat de rezistenta si durabilitate in timp. Aceasta alegere poate fi justificata si de faptul ca design-ul poate fi oricare: clasic, modern, minimalist sau industrial.

Nefiind, asadar, limitat in niciun fel, mobila din lemn masiv mai are si avantajul ca ofera o eleganta aparte spatiului. Prin urmare, poate fi folosita atat la amenajarea locuintei, cat si a altor spatii precum cafenele, baruri, restaurante, hoteluri etc.

In mod cert, o asemenea alegere este menita sa reziste pe o perioada indelungata, chiar si pentru tot restul vietii, putand fi lasata mostenire din generatie in generatie. Asa cum specialistilor le place sa-l clasifice, acest tip de mobilier este ''timeless''. Intretinuta in mod corespunzator sau reconditionata  pentru a fi adusa la stralucirea de odinioara, mobila din lemn masiv „nu are moarte” si nu se demodeaza niciodata.

Mobila din lemn masiv se realizeaza la comanda si este personalizata in detaliu conform nevoilor si preferintelor tale.

Lucrat integral sau partial manual, cu elemente unice cum ar fi de exemplu pictura, mobilierul din lemn masiv, indiferent ca vorbim de piese mari cum ar fi sifonierele sau de obiecte mici precum casetierele confera o eleganta aparte oricarei incaperi.

 

Totodata, mobila din lemn masiv transmite forta, maturitate si stabilitate, reprezentand de obicei alegerea persoanelor care au un stil de viata bine definit, fara a-si schimba gusturile de la un trend la altul, apreciind in primul rand calitatea esentelor naturale.

 

Datorita metodelor moderne de tratare a lemnului, mobilierul din lemn masiv este recomandat chiar si celor mai ocupate persoane, el neavand nevoie de o ingrijire speciala,

 

Pentru mai multe informatii si detalii despre acest tip de mobilier, solutii complete si consiliere specializata, iti recomandam sa apelezi la Alberta Casa! Aici iti vei putea comanda si personaliza mobila din lemn masiv dupa bunul plac, avand la dispozitie o gama variata de nuante si accesorizari.

Related posts

5 idei îndrăznețe pentru bucătăriile moderne 

Adina Meyers

5 secrete pentru întreținerea lenjeriei de pat

Adina Meyers

De vanzare: Apartament modern, amenajat in stil post Artdeco

Adina Meyers