LifeStyle

Palatul Noblesse- Lifestyle Palace lanseaza cel mai nou concept de targuri de lux: Noblesse Palace Luxury Fairs

In perioada 22 septembrie – 23 decembrie 2016, Palatul Noblesse te invita la o serie de evenimente speciale: Noblesse Palace Luxury Fairs. Renumite branduri de lux isi vor prezenta produsele si serviciile intr-o cladire mareata si impunatoare, asezata pe o straduta veche chiar in centrul plin de forfota al Bucurestiului.

In interiorul Palatului Noblesse, alaturi de piese de arta si design, vei descoperi o atmosfera unica. Impreuna cu partenerii nostri vom oferi momente de inspiratie in design, arta, fashion, frumusete, tehnologie, definind adevarate repere pentru un stil de viata exclusivist. In sali decorate in diferite stiluri precum classic, eclectic, luxury sau industrial design, branduri de lux vor oferi o experienta unica, memorabilia, care vor impresiona audienta si vor iesi din tipare.

Pe perioade a cate trei si sapte zile, prezentam eleganta, stil, confort, prestanta, elemente esentiale pentru persoanele care traiesc dupa aceste valori.

Calendarul targurilor este urmatorul:

Luxury Lifestyle Fair 22-24 Septembrie

Noble Drinks Fair 13-15 Octombrie

Exclusive Beauty & Fashion 20-22 Octombrie

Wedding Extravaganza Fair 3-5 Noiembrie

Jewels & Watches Fair 17-19 Noiembrie

Noblesse Palace Christmas Fair 17-23 Decembrie

Programul de vizitare pentru fiecare cele trei zile de targ este in intervalul orar 10:00- 22:00, iar in fiecare seara de joi, vineri si sambata, incepand cu ora 19:00, vizitatorii au parte de momente speciale dupa cum urmeaza:

In fiecare Joi: Eveniment de deschidere, Prezentarea expozantilor & Cocktail Party

In fiecare Vineri: Speech Invitat special & Cocktail Party

In fiecare Sambata: Moment artistic & Cocktail Party

Accesul la targurile de lux se va face pe baza de bilete. Pretul unui bilet este de 70 lei/vizitator/targ.

Urmariti site-ul www.palatulnoblesse.ro si pagina de facebook https://www.facebook.com/www.palatulnoblesse.ro pentru a fi la curent cu informatii despre targurile Palatului Noblesse- Lifestyle Palace.

“Add value to your lifestyle” este motto-ul care defineste activitatile tuturor brandurilor din Noblesse Group care activeaza in domeniul industriilor creative si culturale, promovand un lifestyle valoros.

Group-ul Noblesse este format din brand-urile Noblesse Interiors- showroom-uri de mobilier si decoratiuni de lux, Noblesse Academy- dezvoltare prin arte, biroul de design interior si arhitectura Studio Insign, Asociatia Culturala Noblesse si Lifestyle Palace -Palatul Noblesse. Sediul central al acestui grup de firme este in Palatul Noblesse, o cladire monument istoric construita in 1881 de catre arhitectul Alexandru Savulescu in stil eclectic, situata pe strada Sfintilor, nr 7. Din 1903 pana in anii ’50, cladirea a fost proprietatea bancherului Leonid Berkovitz, apoi a intrat in posesia Partidului Comunist si a devenit Cercul Pionierilor si Soimilor Patriei, Sectorul 2.  Retrocedata mostenitorilor legali, cladirea va fi  vanduta unui nou proprietar, iar in final va ajunge in posesia unei banci. Mai mult de 20 de ani este nelocuita, timpul lansand grave amprente asupra ei, insa din 2012 intra in posesia Group-ului Noblesse care o restaureaza in totalitate, redandu-i frumusetea si eleganta, devenind un centru unic in Europa.

 

 

 

 

Related posts

Vechea Gardă (THE OLD GUARD) cu Charlize Theron, lansare internațională pe Netflix – FOTO&VIDEO

Adina Meyers

Gymboland, tărâmul magic al copilăriei fără de sfârşit

Adina Meyers

Cele mai apreciate jucării. Iată ce să-i cumperi micuțului tău!

Adina Meyers