LifeStyle

Afla cum sa organizezi o super petrecere fara batai de cap, la job sau acasa!

Tuturor ne plac petrecerile si intalnirile cu prietenii, colegii sau familia, insa atunci cand tu esti cel responsabil de organizarea uneia, lucrurile devin stresante.

Vrei sa iasa totul perfect? Nu te mai incarca cu detaliile organizarii si cere ajutorul unei echipe de profesioniști! Acestia se pot ocupa de la furnizarea serviciilor de catering până la toate aspectele ce țin de planificarea, organizarea și desfășurarea petrecerii tale.

 Jubile Catering este furnizor al Casei Regale si a gatit atat pentru Enrique Iglesias, cat si pentru multe alte vedete autohtone. Aspectul preparatelor, calitatea ingredientelor folosite si personalul atent la nevoile invitatilor vor face cu siguranta ca petrecerea ta sa fie o experienta de neuitat pentru colegii sau prietenii tai.

Sarbatorile de iarna se apropie, asa ca este momentul sa te gandesti la petrecerea de Craciun, un prilej minunat pentru socializare si distractie alaturi de colegi sau de ce nu, de  prieteni, in intimitatea casei tale. Jubile Catering incurajeaza spiritul festiv si iti pune la dispozitie o multime de idei si experiente cu care sigur iti vei impresiona invitatii sau colegii.  Nu iti imaginezi petrecerea de Craciun fara traditionalele sarmale? Ce zici de unele gatite live, in ceaun, la pirostrie?

Ai la dispozitie o multime de meniuri cu preparate internationale sau preparate traditional romanesti, cu toba, jumari, sorici, zacusca si multe alte bunatati. In plus, poti opta si pentru pachete speciale care vor face deliciul invitatilor sau colegilor tai: Chocolate madness, mixuri savuroase intre ciocolata calda si desert, Sushilize – preparate japoneze gatite de un Sushi – Master sau Burger bar pentru cei care adora burgerii. Nu putea lipsi nici candy bar-ul in tematica de Craciun, cu cupcake-uri, mini tarte, red velvet sau turta dulce.

Mai mult, poti opta si pentru pachete pentru copii, cu meniu special creat pentru ei si candy bar. Pentru o petrecere de neuitat pentru prichindei, Jubile Catering il aduce acasa sau la birou si pe Mos Craciun.

Organizezi o petrece mare, pentru mai mult de 400 de angajati? Nu-ti face probleme! Jubile Catering iti pune la dispozitie locatii de pana la 1500 persoane, cu set up de club, dj-i care au mixat in cele mai tari locatii din Europa, animatoare de la Ibiza si un pachet special de shot-uri si cocktail-uri. Garantat toti colegii tai se vor distra de minune!

Asadar, iot ce iti trebuie pentru petrecerea de final de an gasesti la Jubile, pornind de la preparate culinare, bauturi, candy bar, bar de shoturi, cabina foto, concepte de petreceri si pana la artistii vostri preferati.

Vezi detalii aici: https://tinyurl.com/ycxf6qfh

 

Related posts

“Treapta a noua” de Tom Ziegler se joaca la Goldart

Adina Meyers

Puro & Bio: un local inedit pentru iubitorii de înghețată artizanală

Adina Meyers

6 obiceiuri greșite care îți distrug lenjeriile de pat

Adina Meyers