LifeStyle

(P) Vino sa testezi gratuit și sa descoperi alaturi de Decathlon povestea produselor Kalenji!

Din pasiune pentru sport, Decathlon, unul dintre cei mai mari retaileri de pe piata produselor sportive din Romania, a decis sa deschida anul acesta sesiunea evenimentelor sportive marca Decathlon, printr-un eveniment de test outdoor. Indiferent de varsta si de nivelul atins ca alergator, Decathlon te asteapta sambata, 25 martie, in parcul Titan, intrarea din strada Rotunda, intre orele 10:00-14:00, pentru a testa gratuit incaltamintea Kalenji.

Vor fi puse la dispozitia participantilor 50 de perechi de incaltaminte Kalenji conceputa printr-o tehnologie de varf,  recunoscuta pentru excelentul raport de calitate-pret, fiind un produs accesibil tuturor celor care vor sa practice sport.

La eveniment pot participa barbati si femei cu varsta minima de 18 ani care vor declara pe propria raspundere ca sunt apti din punct de vedere fizic si medical pentru a desfasura activitati sportive.

Participantii vor putea testa pantofii in parc, prin activitati sportive in zona de test Decathlon (sarituri pe loc, sprint) sau vor putea sa alerge maximum jumatate de ora.

Pentru a putea lua parte la aceasta activitate, participantii vor lasa cartea de identitate responsabililor Decathlon si o vor ridica dupa ce vor preda pantofii de test.

Pe langa partea de testare, toti cei prezenti vor avea parte de numeroase surprize si cadouri din partea Decathlon, avand ocazia de a-si incepe week-endul intr-un mod sportiv si relaxant.

Decathlon este un partener sportiv  activ ce reuseste sa creeze propriile marci la preturi accesibile, facilitand in acest fel accesul tuturor la sporturile preferate.

Mai multe detalii despre evenimentul Running Event Test Kalenji by Decathlon si regulamentul acestuia sunt diponibile la: http://www.decathlon.ro/c/207-eveniment-kalenji.

Related posts

100% putere, 20% economie de energie

Adina Meyers

Fiskars da tonul curateniei de toamna

Adina Meyers

Colectia Idei Creative

Adina Meyers