LifeStyle

(P) Palette Intesive Color Cream lansează în acest sezon două colecții noi – Brouge și Intense Blooms

De generații întregi, femeile și-au vopsit părul cu Palette pentru o culoare intensă și mereu la modă, în acest sezon au și mai multe motive să o facă.  Două noi colecții – Brouge și Intense Blooms – completează gama Palette Intensive Color Cream cu 7 nuanțe fabuloase, inspirate din ultimele trenduri în îngrijirea părului.

Palette Intensive Color Cream Brouge, o colecție de șaten cu reflexii sublite de roșcat, cuprinde 4 nuanțe noi seducătoare ce promit să ofere părului șaten tonuri fascinante de roșcat. De asemenea, colecția Intense Blooms cuprinde 3 nuanțe intense, luminoase și la modă, care te vor face să vibrezi de culoare!

Noua colecție Brouge de la Palette Intensive Color Cream cuprinde 4 nuanțe de saten cu reflexii subtile de roscat. De la șaten delicat, pana la saten marsala și de la șaten căpșună la roșcat inchis intens, cele 4 culori noi îi vor asigura un aer sofisticat și misterios oricărei femei pasionate de modă. Experții Palette au combinat cu atenție pigmenții speciali de roșu și de șaten pentru a crea un efect special, pentru un păr cu o intensitate radiantă și o culoare care rezistă în timp impreuna cu acoperirea perfectă a firelor de păr albe.

De asemenea, în trend cu ultimele tendințe, Palette lansează o altă colecție surpinzătoare în acest sezon – Palette Intensive Color Cream Intense Blooms. Pentru cele 3 nuanțe ultravibrante – Auriu Intens, Negru Intens și Violet Intens – au fost adăugați pigmenți puternici pentru a pune în valoare intensitatea culorilor, precum și rezistența lor în timp și capacitatea de a acoperi perfect firele albe.

Părul îngrijit va fi mereu la modă, iar cele două colecții noi de la Palette Intensive Color Cream combină cele mai noi tehnologii de îngrijire a părului cu un efect maxim de stălucire a culorilor. Masca îmbogățită cu complex de cheratină oferă firului de păr o îngrijire în profunzime, care face părul moale și catifelat, în timp ce pigmenții intenși de culoare sunt fixați pentru a obține, în final, un păr cu o culoare magnifică.

Completată cu cele 7 nuanțe noi ale colecțiilor Brouge și Intense Blooms, gama Palette Intensive Color Cream cuprinde în total 34 de nuante, fiind cea mai bună alegere în materie de colorare a părului. Fără îndoială, cu un păr îngrijit și cu o culoare intensă, vei fi în centrul atenției cu fiecare ocazie.

Disponibile în magazine din luna martie, cele două colecții noi ale gamei Palette Intensive Color Cream promit o colorare intensă și o îngrijire extraordinară, totul pentru a avea un păr mereu la modă, cu o culoare puternică și o acoperire perfectă a firelor albe.

Related posts

Policolor sprijina tinerii designeri si arhitecti romani

Adina Meyers

Zaharul: dulceata vietii sau otrava alba?

Adina Meyers

Asociația SAMAS și KAUFLAND ROMÂNIA deschid Școala Mamei SAMAS la Botoșani

Adina Meyers