LifeStyle

O noua moda pentru copii – aparatele de fitness pentru interior

Urban Market este importator si distribuitor al unei game complete de echipamente sportive de exterior, echipamente pentru terenuri de joaca in aer liber, echipamente de joaca pentru interior si mobilier urban.

Prin produsele sale, cu un design modern si atractiv, Urban-Market.ro creeaza un cadru benefic dezvoltarii armonioase a copiilor si promoveaza un stil de viata activ in aer liber sau in sali special amenjate.

Echipamente fitness pentru copii activi

Noutatea pe care Urban-Market.ro o aduce in aceasta primavara este lansarea aparatelor de fitness pentru interior dedicate copiilor activi. Gama cuprinde biciclete de fitness, mini steppere, banda de alergat si echipament fitness copii – ski,vaslit si rotativ.

Recomandate copiilor intre patru si opt ani, aparatele au un rol benefic in stimularea dezvoltarii musculaturii proprii, a masei osoase si a coordonarii gesturilor. Dotate cu afisaj electronic pentru timp, viteza, distanta si calorii – copiii se pot familiariza inca de la varste fragede cu notiunile ce tin de un stil de viata activ si echilibrat si cu insusirea obiceiurilor sanatoase care se vor perpetua si in viata de adult.

Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, in Uniunea Europeana sunt 14 milioane de copii supraponderali, iar numarul acestora creste anual cu 400.000. Introducerea exercitiilor fizice in activitatile cotidiene ale copilului sta la baza unei educatii sanatoase, fiind chiar o unealta care influenteaza caracterul si o dezvoltare optima atat din punct de vedere fizic cat si mental.

Practicarea sportului in randul celor mici are si o latura psihologica ce favorizeaza cresterea increderii si controlului de sine, deprinderea autonomiei si a unui caracter sociabil.

Unde pot fi amplasate?

Datorita functionalitatii lor, aparatele de fitness pentru copii pot fi materiale didactice inedite in gradinite sau scoli si echipamente utile de joaca si antrenament pentru clinici medicale de specialitate.

Cu un design atractiv si dimensiuni reduse, aparatele de fitness pot fi amplasate in locuri de joaca, hoteluri, cluburi de sanatate, in mansarda casei sau chiar intr-o camera special amenajata si reprezinta un element esential pentru parintii care vor sa canalizeze energia debordanta a celor mici, intr-un mod pozitiv si util.

Iar pentru cei care iubesc sportul in aer liber, Urban-Market.ro aduce o gama completa de articole care ii ajuta sa-si puna hobby-urile in practica: aparate de fitness multifunctionale, mese de tenis, cosuri de baschet.

Gama de produse este marketata si comercializata de Urban-Market.ro si se poate comanda completand fomularul special sau urmand instructiunile specifice din pagina web. 

Related posts

Guardian Glass lansează versiunea digitală a manualului său GlassTime

Adina Meyers

Beneficiile folosirii unui aparat de aer condiționat de la Vollmax

Adina Meyers

Noua gama de incorporabile Zanussi QUADRO®: design minimalist si un control mai simplu

Adina Meyers