LifeStyle

(P) Rowenta Instant Soft Compact – Cadoul perfect în luna dedicată femeilor

Primăvara deschide sezonul răsfățului, iar Rowenta îți propune Instant Soft Compact EP96000! Epilatorul ce încorporează tehnologia inovatoare de îndepărtare a părului cu lumină intens pulsată, este acum la îndemâna ta! Simplu, eficient, la tine acasă!

Instant Soft Compact este un produs eficient în îndepărtarea semi-permanentă a părului, bazat pe o tehnologie inovatoare și sigură numită IPL (lumina intens pulsată). Utilizată de profesioniști, avantajul principal al tehnologiei IPL în comparație cu metodele de epilare tradiționale este că aceasta nu este dureroasă. În plus, oferă o siguranță perfectă utilizatorului, este extrem de igienică, iar rezultatele sunt vizibile încă de la prima sesiune.

Nu trebuie să faci vreun compromis când vine vorba de tine! Testat și aprobat dermatologic, Rowenta Instant Soft Compact îți protejează pielea, oferindu-i un aspect fin și sănătos.

Delicat și eficient, epilatorul IPL Instant Soft Compact are încorporat un senzor și un detector de culoare care blochează impulsul luminos în cazul în care lampa aparatului nu este în contact deplin cu pielea. Tehnologia patentată Pro Precision oferă certitudinea că nicio zonă nu este omisă și, în același timp, previne tratarea aceleiași suprafețe de două ori, ceea ce reduce riscul ca pielea să fie afectată.

Știm că timpul este o resursă prețioasă pentru tine, tocmai de aceea cu Rowenta Instant Soft Compact ai sesiuni de epilare rapide și sigure, chiar la tine acasă, independent, intim, discret. Cu 5 setări diferite, adaptate în funcție de nuanța pielii, epilatorul este dotat cu 2 lămpi de 75.000 flash-uri fiecare, iar dimensiunea sa compactă, fac din Instant Soft Compact un promotor al tehnologiei inovatoare.

Scapă de epilatul costisitor şi dureros și fă-ţi o bucurie pe termen lung cu Rowenta Instant Soft Compact EP9600, aparatul cu lumină intens pulsată care-ţi oferă rezultate profesionale la tine acasă!

Despre Rowenta

Rowenta a luat naștere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflați în căutarea produselor de înaltă performanță, ușor de folosit și cu design funcțional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gama largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling și epilatoare, la aspiratoare și produse pentru îngrijirea țesăturilor, create din respect pentru consumator și mediul înconjurător.

Pentru mai multe informații accesați:

www.rowenta.ro / https://www.facebook.com/RowentaRomania

Related posts

5 avantaje pe care ți le poate aduce jocul de airsoft: descoperă de ce merită să joci 

Adina Meyers

Iepurasul la Masca

Adina Meyers

Pariuri sportive mai ușor de accesat de pe mobil. Favbet mobile version

Adina Meyers