LifeStyle

Rowenta îți oferă trei ani garanție extinsă pentru gama de aspiratoare ultraperformante

Odată cu sosirea toamnei, timpul parcă se contractă și tot mai multe probleme rămân nerezolvate.

Ești într-o goană continuă și cauți mereu soluții. Însă după ce ai înfruntat vremea mohorâtă de afară, ce poate fi mai plăcut decât să te cufunzi în fotoliul preferat, cu o cană de ceai aromat și să lecturezi pagini întregi din cel mai incitant roman. Și da, chiar ai de gând să faci asta, dar ceva nu îți dă pace… Să fie mocheta plină de scame? Sau poate gresia din bucătărie, nici ea nu e tocmai curată. Dar când să găsești timp si energie să le faci pe toate?!

De acum totul devine mai simplu cu garanția extinsă de la Rowenta

Rowenta îţi vine în ajutor cu o gamă de aspiratoare ultraperformante, ce transformă curățenia din cea mai neplăcută sarcină într-o activitate ușoară și rapidă. Soluţiile inovatoare dezvoltate de specialiştii Rowenta te ajută să obţii rezultate fără precedent. În plus, optând pentru garanţia extinsă în perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2016, pentru orice aspirator Rowenta Silence Force, Air Force, Ergo Force Cyclonic sau X-Trem Power achiziţionat poţi primi, pe lângă cei doi ani de garanţie a produsului încă trei ani service extins. Tot ce trebuie să faci este să înregistrezi produsul pe www.garantieextinsa.rowenta.ro. De restul se ocupa Rowenta.

Alege unul dintre modelele de aspiratoare cu tehnologii inovatoare create de Rowenta și găsește astfel timp și pentru micile tale plăceri cotidiene. Dacă vrei să asculți muzica preferată în timp ce faci curățenie, optează pentru Silence Force Multi-Cyclonic! Este singurul  aspirator fără sac care combină performanța absolută cu cel mai înalt nivel de silențiozitate. În plus, demonstrează o putere eficientă și constantă de aspirare a prafului de 750W și un consum de energie redus cu până la 50%.

Îți aduci aminte cât de neplăcut era să schimbi sacul aspiratorului? Acele momente sunt acum departe! Aspiratorul fără sac X-trem Power Cyclonic combină sistemul avansat de filtrare cu recipientul de capacitate XL, oferind confort maxim în utilizare şi performanţe deosebite.

Nu ești o fire prea îndemânatică, dar vrei ca în locuința ta să fie curățenie-lună? Aspiratorul vertical Air Force Extreme Vision pune la dispoziție performanța de aspirare mereu la îndemâna ta. Cu tehnologia inovatoare fără cablu și fara sac, poți uita de amănuntele care te încurcă de fiecare dată: poziționarea prizelor din casă și lungimea cablului. Este un instrument ultra-modern, cu cap de aspirare Delta, ce are integrata o perie rotativa de mare viteza (pana la 6200 rpm) si tehnologie ciclonica de aspirate, ultra-eficienta. Lumina de ghidare cu LED ofera vizibilitate sporita in zone greu accesibile.

Datorită garanției extinse pe care Rowenta o pune la dispoziția clienților săi, de acum te vei putea bucura mai mult timp de tehnologiile de la Rowenta și de produsele tale preferate.

Bun venit într-o viață mai confortabilă și mai ușoară, cu Rowenta!

* Garanția extinsă de 3 ani se aplică numai pe teritoriul României, exclusiv pentru modelele RO64xxEA, RO63xxEA, RO68xxEA, RO54xxEA, RO83xxEA/OA, RO69xxEA, RO67xxEA, RO62xxEA, RH8xxxWO/WH, cu respectarea condiției folosirii accesoriilor originale dedicate Rowenta. Garanția extinsă se va acorda pe baza facturii de achiziție și a certificatului de garanție internațional. Mai multe detalii și regulamentul campaniei sunt disponibile pe http://www.garantieextinsa.rowenta.ro/.

Related posts

Combina frigorifica ARC 7559IX Whirlpool

Adina Meyers

Ziua de 1 Iunie va fi celebrată cu peste 10 ore de distracție în familie. Vezi aici întregul program

Adina Meyers

Fiskars QuikFit™ te pregateste pentru curatenia de toamna

Adina Meyers