LifeStyle

(P) Epilat nedureros şi piele fină, cu tehnologia IPL de la Rowenta

Sigur ți-e dor de vremea caldă, de soare și hainele lejere! Iar când te gândești la vară, pielea ta trebuie să radieze de frumusețe! Pentru că meriți tot ce e mai bun, oferă-ți Rowenta Instant Soft Compact EP9600! Epilatorul ce încorporează cea mai nouă tehnologie de îndepărtare a părului, cu lumină intens pulsată, acum la îndemâna ta!

Fă-ți o bucurie pe termen lung: scapă de epilatul costisitor şi dureros cu noul Rowenta Instant Soft Compact EP9600, aparatul cu lumină intens pulsată (IPL) care-ți oferă rezultate profesionale la tine acasă! Tehnologia IPL asigură un epilat sigur, nedureros și rezultate semi-permanente. În plus, Rowenta a încorporat în noul aparat sistemul exclusiv Pro Precision cu rolă de distanțare, cu ajutorul căruia nu vei rata nicio zonă și nu vei trata de două ori același loc, evitând astfel riscul de ardere. Rezultatul: o piele fină și sănătoasă, pregătită pentru vară!

Este momentul să uiți de compromisuri când vine vorba de epilat!

Rowenta Instant Soft Compact folosește cea mai nouă și mai performantă tehnologie în materie de îndepărtat părul chiar și din cele mai sensibile zone! Cu lumina intens pulsată (IPL), epilarea devine complet nedureroasă, igienică, iar rezultatele sunt peste așteptări! Și le vei vedea chiar după prima utilizare a aparatului! Rowenta Instant Soft Compact este testat și aprobat din punct de vedere dermatologic, deci nu există niciun risc pentru piele!

E timpul să nu-ți mai agresezi pielea cu substanțe chimice ale căror efecte pe termen lung pot fi dăunătoare. Rowenta Instant Soft Compact are încorporat un senzor și un detector de culoare, care blochează impulsul luminos dacă lampa aparatului nu este în contact deplin cu pielea sau dacă pielea este prea închisă la culoare.

Cu Rowenta Instant Soft Compact te bucuri de sesiuni de epilat rapide, în confortul casei tale și în condiții de siguranță. Nu ai nevoie de mai mult de câteva minute pentru axile, zona bikinilor şi braţe, iar picioarele tale vor arăta fabulos în doar 20 de minute !

Aparatul are cinci niveluri de intensitate, pentru ca procesul de îndepărtare a părului să fie sigur în orice condiții. Iar filtrul UV încorporat garantează siguranța pentru ochi și piele în timpul procesului de epilare. 

Rowenta Instant Soft Compact EP9600 îți oferă tehnologia viitorului pe termen lung! Aparatul are două lămpi de 75.000 de flash-uri fiecare, acestea fiind interschimbabile pentru a crește durata de viață a produsului.

Pregătește-te să ai un corp impecabil vara viitoare! Mănâncă sănătos, fă sport și nu uita de pielea ta! Oferă-ți Rowenta Instant Soft Compact, simbolul tehnologiei inovatoare în materie de epilat!

Despre Rowenta                              

Rowenta a luat naștere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflați în căutarea produselor de înaltă performanță, ușor de folosit și cu design funcțional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gamă largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling și epilatoare, la aspiratoare și produse pentru îngrijirea țesăturilor, create din respect pentru consumator și pentru mediul înconjurător. Pentru mai multe informații accesează www.rowenta.ro, www.facebook.com/RowentaRomania

Related posts

(P) „Nu poți vedea bine decât cu inima. Esențialul e invizibil pentru ochi.”

Adina Meyers

Concert Grigore Leșe și Cete de colindători – Așteptând Crăciunul

Adina Meyers

Câte beneficii încap într-o conservă?

Adina Meyers