LifeStyle

Advertorial: AMBIENT EXPO 2017, evenimentul care te inspiră în amenajarea spațiilor interioare şi exterioare

Între 23 și 26 martie, la ROMEXPO (Pavilionul Central şi C1), companii renumite prezintă tendințele pe piața amenajărilor interioare şi exterioare, la unul dintre cele mai cunoscute evenimente de profil din ţară, AMBIENT EXPO (www.ambient-expo.ro).

Târgul internaţional de produse şi sisteme pentru amenajări interioare şi exterioare, decoraţiuni, mobilier şi piscine aduce în atenţia vizitatorilor noutățile anului în materie de tapet, perdele şi draperii, fiind prezenţi producători şi importatori ai celor mai cunoscute şi căutate branduri mondiale. 

Vizitatorii se vor putea documenta şi obţine consiliere privind amenajările interioare de la furnizorii consacraţi de: tapet, textile decorative (perdele, draperii, feţe de masă, covoare), corpuri de iluminat, vopsele, tencuieli, parchet, faianță, șeminee, piscine și alte produse sau accesorii decorative                             

Ce se poartă în 2017?

De la AMBIENT EXPO 2017 nu vor lipsi produsele în culoarea anului, Greenery.

Potrivit celor de la HAUSER ROMÂNIA, producător de vopsele, tencuieli, lacuri și lazuri și distribuitor de tapet, trendurile anului 2017 sunt date de natură.

“Astfel, culorile trebuie să fie inspirate din ce ne înconjoară. Produsele trebuie să aibă încorporate cât mai multe materii prime naturale, cu emisii foarte scăzute, care să nu influențeze spațiile în care trăim.,” a declarat Mihai Istrate, director general Hauser România.

Sursa foto: Hauser Group

AMBIENT EXPO 2017 reunește producători și distribuitori care pun dispoziţia clienţilor game largi de produse destinate decorării uşoare şi practice a căminului ideal: parchet laminat, covoare şi mochetă, covoare PVC, tapet, perdele şi draperii, împreună cu accesoriile aferente.

La standul Diego Ambient cei interesaţi vor putea alege dintre sute de modele de textile decorative (draperii și perdele).  Multe dintre produse sunt și ele Greenery, culoarea anului.

Această nuanță luminoasă și curată, oferă un plus de personalitate oricărei amenajări, oferind spațiului amenajat accente de culori aparținând naturii.

Cu noile colecţii de tapiţerii se pot readuce la viață canapeaua de la părinţi sau vechiul fotoliu preferat. Mai mult, cei curajoşi pot să aleagă un model cu motive identice cu cele ale draperiei sau tapetului, variaţiile fiind infinite.

Parchetul din lemn deja finisat cu o multitudine de variante de dimensiuni și design poate fi achiziționat la oferte speciale pe parcursul zilelor târgului, acest tip de produs oferind un plus de rafinament spațiilor în care este montat. pentru locuințele și birourile pe care le amenajează.

Sursa foto: Gudart

Obloanele, șemineele, pergolele nu lipsesc din ofertele AMBIENT EXPO 2017. Astfel de produse vin în game diverse, destinate oricărui tip de spațiu și stil de amenajare, pe parcursul târgului, vizitatorii putând afla informații nu numai despre prețurile acestora, dar și despre tehnicile moderne în care sunt fabricate sau prin care pot fi introduse în amenajare. Modelele de șeminee prezentate la târg sunt diverse, vizitatorii avand posibilitatea de a alege, la oferte speciale, între: șemineele clasice sau produsele exclusiviste pe lemn sau gaz, între termoșemineele ce pot încălzi toată casa, comportându-se ca o centrală termică sau bioșemineele fără coș de fum, care sunt potrivite în apartamente, restaurant sau săli de așteptare.

Sursa foto: Șeminee Sibiu (Pefoc.ro)

Lansare de colecţii 2018-2019, promoții și reduceri                                                                               

Pe parcursul celor patru zile ale Târgului internaţional de produse şi sisteme pentru amenajări interioare şi exterioare, decoraţiuni, mobilier şi piscine, vor avea loc lansări de produse şi servicii noi implementate de cele mai importante companii europene ale industriei de resort. Aceste lansări vor fi insoțite pe durata târgului și de promoții diverse, pe toate segmentele de amenajari. Multe companii vor aplica fie discounturi pe anumite produse, fie reduceri generale, pentru toate produsele lansate la AMBIENT EXPO, care pot ajunge și până la 25%. De asemenea, vizitatorii vor avea acces, la produse şi mostrare dedicate arhitecţilor, colaboratorilor, dealerilor şi clienţilor finali, astfel încât procesul decizional privind achiziţia să fie cu mult simplificat.

Alte informatii despre eveniment pot fi obtinute prin intermediul:

www.ambient-expo.ro și paginii de Facebook: AMBIENT EXPO ROMEXPO         

Related posts

Festivalul Ceaiului si al Cafelei se incheie la Bell’Agio Casa printr-o Expozitie de Ceai, Cafea, Arta si Mobila Traditionala

Adina Meyers

VEKA Romania lanseaza SOFTLINE 82, sistemul ideal pentru un viitor eficient

Adina Meyers

O nouă stațiune pentru turiștii din România: „Litoralul Vestului”. A primit punctaj maxim – FOTO

Adina Meyers