LifeStyle

Aşterne-ţi declaraţia de dragoste pe petale de trandafiri

Dacă ar fi să alegem un simbol necontestat al dragostei, care a reuşit să troneze în preferinţele romanticilor din cele mai vechi timpuri – am alege fără drept de apel tradafirii.

Simbolistica trandafirului datează încă din mitologia greacă şi apare în legendele legate de Venus, zeiţa iubirii sau Afrodita, zeiţa frumuseţii. În perioada incipientă a creştinismului trandafirii simbolizau puritatea fecioarei Maria, iar mai târziu, cel mai faimos romantic al planetei – Shakespeare – transformă trandafirii într-o veritabilă declaraţie de dragoste prin repetatele menţiuni ale acestora în poemele sale.

Ştiai că:

Cele mai vechi fosile care să reprezinte un trandafir au fost datate de cercetători ca fiind de acum aproximativ 35 de milioane de ani?

Nici că s-ar putea să existe floare care să detroneze măreţia şi gingăşia pasională a trandafirului. Printr-o singură privire topeşte inimi şi cucereşte până şi privirile scepticilor. Putem afirma cu tărie că trandafirii reprezintă frumuseţea şi puterea iubirii. Chiar şi cele mai îngheţate suflete s-ar lasa îmblânzite la vederea trandafirului floribunda, Queen Of Hearts.

Dăruieşte-i dragostea care nu se ofileşte niciodată

Poate un buchet de trandafiri n-ar fi de ajuns, însă un trandafir care să înflorească sub privirile ei ar fi cu siguranţă o declaraţie rezistentă în timp. Astăzi, cele mai reuşite cadouri sunt cele ce supravieţuiesc într-o lume plină de stereotipuri. De exemplu, Dragobete, varianta romanească a sărbătorii iubirii, Valentine’s Day, împrumutată de la americani. Milioane de îndrăgostiţi caută să se diferenţieze unii de alţii prin cadouri cât mai originale şi, totuşi, cu o simbolistică puternică. Deja clişeicele cutii cu ciocolată, sticle de şampanie sau ursuleţi de pluş au cucerit planeta. Cum poţi transmite emoţia iubirii care-ţi pulsează zilnic în piept? Dacă ar mai trăi Shakespeare, sigur ar avea o idee. Dar, până să te apuci de scris poezii, nu uita de trandafirul floribunda Queen Of Hearts, de la FamousRoses.eu. Petalele-i generoase şi în culori intense reuşesc să transmită cel mai viu mesaj de amor. Frumuseţea-i fascinanată cucereşte instantaneu. Iar adevărata declaraţie nu dispare ci, din contră, înfloreşte întreg sezonul , emanând un parfum fin şi seducător. Nicio femeie nu i-ar rezista. E imposibil.

Dacă aleasa inimii tale nu e tocmai fan grădinărit, nu intra în panică. Trandafirul floribunda Queen Of Hearts nu este într-atât de pretenţios şi nu necesită îngrijiri speciale. Însă, datorită frumuseţii lui, poate să convertească orice spirit romantic într-un pasionat de grădinărit. Ca să nu mai vorbim despre faptul că în tot sezonul înfloririi e o adevărată delectare estetică.

Surprinde-o într-un mod mai mult decât original!

Ştim, e copleşitor să plănuieşti o surpriză romantică, mai ales într-o perioadă aglomerată, ca cea de Dragobete. Toată lumea se agită să-şi exprime iubirea într-un fel unic, de ce n-ai face-o şi tu? Dar…cum? Întrebări şi iar întrebări. Ca să-ţi venim în ajutor îţi propunem două metode inedite cu efect garantat.

Prima sugestie: alege trandafirul floribunda Queen Of Hearts, plantează-l iar apoi “trasează” cu petale de trandafiri drumul de la pat până la locul unde l-ai plantat. Poţi să-i indici locul cu un bileţel pe care să scrie “Aici urmează să înflorească iubirea noastră”. Îi stârneşti curiozitatea, îi stârneşti interesul iar în momentul în care minunatul trandafir înfloreşte, partenera ta va jubila de bucurie.

O altă modalitate originală ar fi să-i comanzi trandafirul şi eventual câteva ustensile de grădinărit si să apelezi la metoda suedeză de “do it yourself”. Evident, lasă-i câteva instrucţiuni de genul “ai construit cea mai frumoasă dragoste de pe planetă, te descurci să “montezi” şi cadoul de Dragobete”. Partenera ta se va amuza copios şi – poţi oricând să-ţi dovedeşti spiritul cavaleresc ajutând-o.

Dragostea înfloreşte întotdeauna în petalele trandafirilor Queen Of Hearts.

Related posts

ROMTHERM – tehnologii de ultimă generație în domeniul instalațiilor

Adina Meyers

RFI Romania in direct de la Festivalul international de Teatru Sibiu 2013

Adina Meyers

Inovație unică în lume! Bio-etichetă antimicrobiană dezvoltată în România

Adina Meyers