Ferestrele au un rol important in definirea imaginii de ansamblu a locuintei, oferind personalitate si stil intregii cladiri. Alaturi de forma, dimensiune si culoare – elemente fundamentale in alegerea ferestrelor, se regasesc si accesoriile, acestea contribuind cu un plus de eleganta si un grad ridicat de functionalitate. Nu degeaba se spune ca o fereastra fara accesorii este incompleta, atat in ceea ce priveste aspectul estetic, cat si din punct de vedere al performantei.

Rulourile exterioare de la Gealan satisfac toate exigentele legate de confortul si designul casei voastre. Aceste accesorii sunt din ce in ce mai folosite datorita avantajelor multiple, cele mai cunoscute fiind protectia eficienta impotriva luminii puternice sau a privirilor indiscrete. Insa, pe langa acestea, sistemul de rulouri Gealan va ofera singuranta si confortul de care aveti nevoie in casa voastra, prin reducerea poluarii fonice si diminuarea consistenta a pierderilor de caldura. Astfel, in sezonul rece caldura ramane la interior, iar voi puteti economisi pana la 30% din costurile pentru incalzire.

Daca inca nu sunteti convinsi de avantajele rulourilor exterioare, e bine sa stiti ca aceste accesorii sunt responsabile si de siguranta casei voastre. Pentru ca o mare parte din spargerile de locuinte au loc la nivelul ferestrelor, rulourile Gealan va ofera protectie antiefractie sporita, intrarea hotilor in casa voastra devenind imposibila. In plus, datorita captuselii foarte groase, rulourile sunt extrem de stabile si rezistente la conditii meteo nefavorabile si la orice alti factori externi, durata medie de exploatare fiind de 25-30 de ani. Desi sunt expuse la factori de mediu dificili, rulourile exterioare sunt usor de curatat si nu necesita vopsire sau lacuire.

Dupa ce ati descoperit multitudinea beneficiilor oferite de accesoriile Gealan, va intrebati daca le puteti folosi si la voi acasa? Desigur! Sistemul de rulouri poate fi utilizat in orice situatie, atat in cazul constructiilor noi, cat si la cladirile renovate. Alegerea e in mainile voastre! Pe langa aspectul functional, e bine sa tineti cont de design-ul casei pentru ca accesoriile sa se potriveasca din punct de vedere estetic cu intreaga locuinta. Aveti la dispozitie diferite marimi de compartimente, adaptate nevoilor voastre, si o gama varianta de culori din care puteti alege tonuri uni sau decor lemn, care sa se potriveasca cu fatada casei voastre.

Sistemul de rulouri este foarte simplu de montat, prin suprapunerea pe tocul ferestrelor si poate fi folosit impreuna cu oricare din sisteme de tamplarie Gealan.  Sina de fixare universala permite ca elementul sa se adapteze pentru aproape orice alt sistem de ferestre, fie ca e vorba de PVC, aluminiu sau lemn. Indiferent de optiunea aleasa, rulourile exterioare sunt usor de folosit datorita sistemelor de actionare multipla: cu telecomanda, antrenare cu manivela sau clasic cu curea.

Prin imbinarea design-ului modern si a noilor tehnologii, sistemul de rulouri exterioare Gealan te ajuta sa obtii casa pe care ti-o doresti, caracterizata prin eleganta, o atmosfera placuta si confort sporit!

 

Related posts

Elis Pavaje a amenajat aleile si parcarea stadionului Cluj Arena

Adina Meyers

Ce avantaje au acoperișurile din țiglă metalică?

Adina Meyers

Elis Pavaje garanteaza minimum 5 ani de calitate exemplara pentru produsele sale

Adina Meyers