LifeStyle

DeltaStudio isi propune ca 50% din vanzarile companiei sa fie generate de colectiile de mobilier romanesc si international

Furnizorul de solutii pentru amenajarea spatiilor interioare DeltaStudio isi completeaza colectia de piese de mobilier cu o serie ampla de produse provenite de la cei mai importanti producatori europeni. Compania lanseaza oficial si o linie de colectii locale, proiectate de designeri romani, piesele fiind reunite sub brandul Formmat. DeltaStudio a devenit singura companie din Romania care ofera solutii complete pentru amenajarile interioare.

Mobilierul expus in showroom-ul DeltaStudio se incadreaza in palierul de pret mediusuperior, segment care inregistreaza cresteri constante in ultimii ani. In 2014 vanzarile DeltaStudio au crescut cu 22% fata de anul anterior, ca urmare a interesului clientilor pentru produse de calitate superioara.

Dragos Bonea, Director General DeltaStudio, crede ca piata de produse si solutii de amenajare s-a maturizat in ultimii ani, iar ponderea clientilor care sunt interesati de calitate a ajuns la circa 25% din totalul pietei.

„Delta are o experienta de aproape 20 ani pe segmentul placarilor ceramice si al obiectelor sanitare. Extensiile de portofoliu s-au petrecut treptat, la cererea clientilor, ajungand acum in punctul in care vindem amenajarile la cheie, in colaborare cu proiectantii si echipele de montatori partenere. Practic acest business s-a reinventat si am reusit sa crestem constant de la an la an. Pentru 2015 estimam o cifra de afaceri de 10 milioane de euro”, declara Dragos Bonea, Director General DeltaStudio.

Noile colectii de mobilier, expuse pe o suprafata de 1.000 de metri patrati din showroom-ul amplasat in zona Razoare, Bucuresti, cuprind ambiente si produse create de furnizori europeni precum Cortezari, Arketipo, Bonaldo, Poliform – Varenna, Aster Cucine, Ditre din Italia sau ArteM din Germania.

Relansarea brandurilor de renume din Italia pe piata romaneasca este una dintre principalele directii strategice pe care va miza DeltaStudio. O parte din aceste branduri disparusera din piata locala, dupa ce mai multi retaileri de mobilier si-au restrans activitatea.

Un puternic accent se va pune pe promovarea mobilierului romanesc – atat piesele unicat, realizate pe baza proiectelor semnate de designeri si arhitecti romani, cat si colectiile de serie, gandite si fabricate in Romania sub numele Formmat. Printre designerii care semneaza colectiile Formmat se numara designerii Victor Grosu, Marie Nouvelle, Mihai Constantin, Raluca Muresan, Andreea Pinter, Elena Codau sau Cristina Bulat.

„Design-ul romanesc s-a dezvoltat puternic in ultimii ani. Inca nu suntem in stadiul de maturitate, dar avem o adolescenta frumoasa, remarcata si de presa internationala. Noi am experimentat cu mobilier produs de arhitecti si designeri romani o perioada de timp, pana ce am gasit formule care au atat valoare estetica, cat si succes foarte mare la public. Pot sa afirm ca am ajuns in punctul in care se poate face business cu design romanesc si imi propun ca in urmatorii ani sa exportam cat mai multa mobila autohtona”, a explicat Dragos Bonea.

DeltaStudio distribuie pe piata locala şi in Republica Moldova produse ceramice, instalatii sanitare, decoraţiuni şi mobilier de la cei mai mari producatori internationali din domeniu, precum si produse de mobilier pentru bucatarie, baie sau living, realizate in fabrica proprie de la Piatra Neamt.

 

Related posts

Nivelul de umiditate din camera il poate influenta pe bebelusul tau

Adina Meyers

Panasonic Lumix DMC-GH1 – premiul EISA pentru Camera Multimedia a anului

Adina Meyers

Cinci greșeli de evitat atunci când crești un câine la curte

Adina Meyers