Venirea unui nou sezon poate insemna de multe ori un prilej potrivit pentru a face ceva schimbari in viata ta. Poate un hobby nou, o vacanta intr-un loc necunoscut sau, de ce nu, ceva timp investit in amenajarea dormitorului, iar parte a accesoriilor importante sunt si produsele de dormit. Fie ca vorbim despre perne, sau pilote de iarna, mai ales ca vremea rece deja si-a intrat in drepturi, alegerea acestora trebuie sa tina cont atat de nevoile personale, cat si de stilul ales de tine in decorare.

De la shabby chic pana la minimalism, designerii ne ofera an de an noi trenduri si noi modalitati de amenajare a spatiilor proprii. Totusi, stilul vintage pare sa ramana la moda si actual chiar si anul acesta, asa ca dormitorul tau poate prinde un nou contur.

Ideile de amenajare vintage isi au radacinile undeva intre anii ’40 si ’60, perioada care a debordat de originalitate si mister, caracteristici care raman inca in prim-plan. Desi poate parea un stil de amenajare costisitor, e bine sa stii ca obiectele de mobilier sau accesoriile retro se pot imbina cu succes alaturi de stiluri mai moderne. Nu este necesar ca absolut totul sa aiba un aer de demult, ba mai mult, daca esti fan al ideii de homemade iti poti personaliza chiar tu mobilierul astfel incat sa capete un aer retro.

Inclusiv produsele de dormit pot fi incluse cu succes in atmosfera vintage prin materialele elegante, simple, de culori calde care sa emane romantism si confort in intimitatea incaperii. Dorinta de a oferi o nota vintage dormitorului nu trebuie, insa, sa plaseze pe locul 2 nevoia de produse calitative, realizate din materiale naturale si benefice posturii corecte a organismului in timpul somnului.

Pilota Green Future Feeling 50-50 cu amestecul unic de puf si pana de gasca iti ofera caldura si siguranta in anotimpurile reci si racoare si prospetime in anotimpurile calde, iar asta pentru ca mentine doar temperatura corpului, nu supraincalzeste. Împreuna cu tesatura de bumbac 100% tratata antiacarieni, asigura o ventilatie corespunzatoare in timpul somnului prevenind transpiratia. Aceasta este realizata din casete cusute pentru a preveni deplasarea umpluturii si pentru a asigura o distributie uniforma a acesteia. Este lavabila si are durata de viata mai mare decat cea a pilotelor realizate din materiale sintetice, asa ca poate fi o decizie de cumparare inteleapta.

Stilul vintage este intotdeauna o alegere buna pentru firile romantice si pline de mister, iar cu putina ingenuozitate dormitorul tau poate capata accente retro fara prea mult efort. Gandeste-te bine la ce anume ti-ai dori sa schimbi, creeaza-ti o imagine de ansamblu si pregateste-te de o schimbare!

Afla mai multe despre pilota din puf si pana de gasca de la Green Future aici.

 

Related posts

O casa mediteraneana renovata in stil country

Adina Meyers

Exista solutii de amenajare si pentru bucatariile ceva mai mici

Adina Meyers

Ce aspecte trebuie sa iei in considerare atunci cand te muti in casa noua

Adina Meyers