LifeStyle

O vara mai racoroasa cu aparatele de aer conditionat de la Electrolux

Chiar daca vara aceasta s-a lasat asteptata, odata cu temperaturile crescute, ea isi face simtita prezenta. Cu ajutorul aparatelor de aer conditionat de la Electrolux, casa ta se va transforma intr-o oaza de racoare care te va face sa uiti intr-o clipa de canicula de afara.

Datorita functiilor inteligente, aparatele de aer conditionat din gamele ComfortCool si Eco Cool iti vor oferi confortul de care ai nevoie, atat ziua, cat si noaptea, oriunde te-ai afla in casa. Functia „Sleep” monitorizeaza temperatura din timpul noptii si porneste aparatul doar cand aceasta se modifica, ajutand astfel la scaderea consumului. De asemenea, functia „Follow me” va asigura o temperatura constanta oriunde va aflati tu si telecomanda aparatului, directionand fluxul aerului catre locul detectat al telecomenzii.

Consumul redus de energie este un alt atu al acestor game care, pe langa pastrarea unei temperaturi placute, vor avea grija si de facturile tale. Acest lucru este posibil cu ajutorul tehnologiei Inverter care asigura un consum cu 50% mai scazut fata de modelele obisnuite.

Pe timpul verii, avem tendinta sa aerisim deschizand ferestrele, iar astfel lasam mult praf sa intre in locuinta. De aceea, aparatele de aer conditionat Electrolux acorda o atentie deosebita filtrarii aerului din casa, nu doar racirii acestuia. Cu ajutorul functiei de ionizare ColdPlasma, acestea asigura pentru tine si familia ta un aer curat si improspatat, filtrand 95% din particulele prezente in aer. De asemenea, filtrul CarbonActiv inlatura mirosurile neplacute.

Chiar daca efectele aparatului de aer conditionat sale se vor face simtite imediat, prezenta sa este una subtila, atat datorita aspectului, cat si a sunetului emis. Acesta are un design elegant si dimensiuni reduse, integrandu-se perfect in stilul casei tale, indiferent de tipul amenajarilor interioare. Mai mult decat atat, nivelul de sunet produs este de maxim 22 dB, pentru zile si nopti racoroase si linistite.

Mai multe detalii despre aparatele de aer conditionat din gamele ComfortCool si EcoCook pot fi aflate accesand www.electrolux.ro

Related posts

3 instrumente de curățare mai puțin frecvente care facilitează curățenia de primăvară

Adina Meyers

Casa Bunicii de la munte

Adina Meyers

ANDRÉ RIEU în concert LIVE pentru prima dată la Cluj-Napoca

Adina Meyers