LifeStyle

Lazile frigorifice de la Electrolux: savoarea alimentelor preferate, in orice anotimp

Chiar daca tocmai a trecut sezonul capsunilor si al fructelor de padure, nu inseamna ca in urmatoarea perioada nu te poti bucura de savoarea lor, chiar la tine acasa! Cu ajutorul lazilor frigorifice Electrolux, fructele si legumele preferate iti sunt la indemana, pe toata durata anului.

Beneficiul principal al congelarii este ca aceasta pastreaza toate calitatile nutritive ale alimentelor proaspete pentru un timp indelungat. Astfel, cu ajutorul lazilor frigorifice de la Electrolux, vei putea asigura un meniu sanatos familiei tale in orice anotimp.

Lazile frigorifice Electrolux sunt dotate cu functii inteligente care asigura o congelare optima a alimentelor, dar si o utilizare usoara. De exemplu, pentru pastrarea alimentelor in conditii excelente, functia TempAlert te va avertiza prin semnale luminoase si acustice in momentul in care temperatura din lada creste peste nivelul maxim permis. Astfel, te vei asigura ca usa va fi mereu inchisa perfect si alimentele vor fi congelate intr-un climat potrivit.

Datorita tehnologiei unice Shield Condenser, modelele SpacePlus® iti ofera un spatiu generos de depozitare, permitand cea mai buna valorificare a interiorului. Cu ajutorul integrarii condensatorului in peretii exteriori, au fost economisiti pana la 30 de cm din lungimea lazii frigorifice, fara a-i reduce capacitatea interioara. Un alt beneficiu al acestei tehnologii este evitarea formarii condensului si a ruginii, ceea ce prelungeste durata de viata a lazii si iti ofera libertatea de a o amplasa in orice loc din casa.

Lazile frigorifice Electrolux sunt prevazute cu sisteme gandite pentru a usura intreg procesul de manevrare, de la deschiderea lazii, pana la aranjarea alimentelor. De exemplu, usa se va deschide usor de fiecare data, eliminand problema formarii vidului in interior, care in mod normal ingreuna folosirea acesteia la intervale scurte de timp. De asemenea, cu ajutorul controlului electronic, vei putea seta rapid si usor temperatura dorita sau alege dintre functiile disponibile. Sistemul de iluminare din interior iti permite sa vizualizezi usor alimentele, indiferent de pozitionarea lor iar, pentru un plus de siguranta, lazile au incuietoare pentru capac.

Mai multe detalii despre lazile frigorifice de la Electrolux pot fi aflate accesand www.electrolux.ro.

 

 

 

Related posts

Pinum doors&windows lanseaza doua showroom-uri noi in Bucuresti

Adina Meyers

“Vreau sa fiu actrita” cu Anca Sigartau marcheaza deschiderea Festivalului “Teatru pentru viata”

Adina Meyers

Teach me, singura scoala gratuita de publicitate, da startul la inscrieri

Adina Meyers