LifeStyle

O viata mai lunga pentru electrocasnicele tale cu CleanSymag® de la Zepter!

Daca ar fi sa traducem termenul „apa dura” prin ceea ce inseamna pentru tine si obiectele care te inconjoara, atunci ar suna astfel: electrocasnice cu durata de functionare dramatic redusa, masini de spalat vase al caror ciclu de viata este redus cu 25%, boilere care pierd capacitatea de a incalzi optim apa, pierderi de energie de pâna la 60% in sistemele de incalzire centrala, costuri de intretinere crescute cu 30%, depuneri neplacute de minerale pe piele dupa baie sau dus, uzura sporita a hainelor la spalare (cu 15% mai repede)..

Se impune necesitatea unui dispozitiv profesional care sa rezolve aceasta problema intr-un mod cat mai simplu, iar invitatia noastra este sa testezi produsul Zepter, CleanSymag®, aparat inovator de dedurizare magnetica a apei. Vei descoperi cum campul electromagnetic generat de firul spiralat montat direct pe conducta de apa, cu o frecventa acustica variabila intre 1 si 5 KHz, actioneaza asupra mineralelor dizolvate in apa, distrugand legaturile moleculare dintre aceste substante minerale si apa cu care au fost combinate. Astfel,  cristalele de calciu, magneziu si alte minerale se micsoreaza si devin mai rotunde, prin urmare capacitatea lor de a se combina descreste semnificativ. Depunerile de calcar sunt dizolvate si eliminate. Mineralele nu se mai depun pe  peretii instalatiilor si electrocasnicelor, aspect extrem de important pentru realizarea de economii importante la costurile de intretinere

Cu CleaSymag® apa isi pastreaza principalele proprietati organice si chimice, dar dobandeste calitatile apei dedurizate. Campul electromagnetic generat imbunatateste solubilitatea oxigenului din apa si ii stabilizeaza pH-ul usurand, de asemenea, asimilarea apei de catre organismul uman.

Asadar, care ar fi traducerea denumirii CleanSymag®? Facturi la energia  electrica reduse cu 40%, durata de viata cu 30% prelungita a aparatelor electrocasnice, reducerea cu 30% a costurilor generate de achizitia detergentilor, incalzirea cu 30% mai rapida a apei din boilere si din instalatia de incalzire centrala, fibre si culori mai rezistente pentru hainele tale, actiune blanda asupra epidermei, eliminarea agentilor chimici anticalcar, prevenirea inlocuirii premature a instalatiilor din locuinta.

Inca un atuu esential pentru acest aparat este simplitatea utilizarii sale: poate fi instalat usor, fara asistenta de specialitate, fiind conceput special pentru uz casnic continuu.

Doresti sa uiti total sensul sintagmei „apa dura”? Alege solutia durabila, ecologica, simpu de folosit: CleanSymag® de la Zepter!

Related posts

Tapițeria – arta de a „îmbrăca” mobilierul 

Adina Meyers

La ROMEXPO incepe MOBILA EXPO – Targ de mobila cu vanzare

Adina Meyers

Case din containere, in premiera la Targul Imobiliar National

Adina Meyers