LifeStyle

Aragazul mixt de la Electrolux – inovatie in bucataria ta

Evolutia tehnologica a transformat bucataria din simplul loc al prepararii meselor in locul in care familia se reuneste. Adu inovatia in bucataria ta cu aragazul mixt de la Electrolux si bucura-te de aparatura de cea mai buna calitate, consum eficient de energie si mai mult timp petrecut alaturi de cei dragi.

Aragazul mixt de la Electrolux combina beneficiile gatitului rapid pe plita cu gaz si avantajele unui cuptor electric, toate cu un consum redus de energie. Acesta te va ajuta sa pregatesti cele mai savuroase preparate, iar timpul petrecut in bucatarie se va transforma intr-o placere.

Plita cu gaz este foarte usor si sigur de folosit, fiind dotata cu aprindere integrala si cu siguranta de gaz. In momentul in care alimentarea cu gaz este intrerupta, emisiile de gaz se opresc instantaneu. Astfel, nu va mai trebui sa iti faci griji pentru eventualele incidente.

Cuptorul electric al aragazului mixt este izolat perfect, usa cu doua straturi de sticla pastrand integral caldura inauntru. De asemenea, cu ajutorul sistemului de iluminat vei putea monitoriza permanent stadiul in care se afla mancarea, fara a fi nevoie sa deschizi usa. Datorita acestor caracteristici, temperatura va ramane constanta si procesul de gatire va fi mai rapid.

Cuptorul electric este un adevarat ajutor in bucatarie deoarece, pe langa avantajele timpului scazut de preparare si consumului redus de energie, iti va aduce toate beneficiile functiilor predefinite pentru gatit. Cu ajutorul acestora vei putea seta mult mai usor temperatura si ventilatia, in functie de preparatele pe care le gatesti. De asemenea, functia de Decongelare te va scoate din incurcatura, in momentele in care esti in criza de timp.

Aragazul mixt de la Electrolux este prevazut cu un cronometru mecanic si cu un semnal acustic care te va anunta de indata ce mancarea este gata. Asadar, vei putea prepara fara griji mai multe feluri in acelasi timp, sau pregati masa, fara a-ti face griji ca preparatele s-ar putea arde.

Plita cu gaz si cuptorul electric al aragazului mixt de la Electrolux sunt combinatia perfecta de siguranta si economie de timp si de resurse.

Mai multe detalii despre aragazele mixte de la Electrolux pot fi aflate accesand www.electrolux.ro.

 

 

 

Related posts

Longevivul și uimitorul thriller «Cursa de șoareci», în premieră la TNB!

Adina Meyers

Frappé din NESCAFÉ Brasero: Un ritual in 3 pasi, gustul verilor racoroase!

Adina Meyers

O petrecere reusita incepe cu Cocktail Macarons Madame Lucie

Adina Meyers