LifeStyle

S-a deschis Gloria Jean’s Coffees Old Town

Cunoscutul lanţ de cafenele Gloria Jeans Coffees a inaugurat pe 25 mai, în Centrul Vechi, un nou spaţiu dedicat iubitorilor de cafea. Cu un design elegant, noua cafenea Gloria Jean’s îşi asteaptă zilnic oaspeţii  în intervalul orar 8:00-23:00 cu o gamă variată de cafele, ceaiuri, băuturi din cacao, băuturi reci pe bază de cafea sau de fructe, dar şi prăjituri delicioase. Toate băuturile sunt pregătite de către barista pasionaţi de ceea ce fac, acesta fiind una dintre caracteristicile lanţului internaţional de cafenele.

Gloria Jean’s Coffees Old Town dispune de o terasă generoasă şi de o zonă de private talk, fiind locul ideal pentru întâlniri de business, dar şi pentru a petrece timpul alături de cei dragi, gustând sortimente variate şi rafinate de cafea. 

Cei care trec pragul Gloria Jean’s Coffees Old Town vor avea parte de o experienţă complexă, putând savura cafeaua preferată, pregătită special de către specialişti, într-o atmosferă plăcută, să descopere alte sortimente rafinate şi să afle câteva dintre secretele pregătirii unei cafele perfecte.

Gloria Jean’s Coffees Old Town are o capacitate de 80 de locuri la interior si 50 de locuri la exterior, pe terasă, ambele spaţii fiind amenajate într-o maniera unică.

Pentru că la Gloria Jean’s Coffees se pune accent  pe experienţa personală a fiecărui oaspete, în noul spaţiu din Centrul Vechi  va fi disponibilă şi o gamă variată de cafea boabe clasică, aromată şi decofeinizată, ideale pentru prepararea acasă.

Povestea Gloria Jean’s Coffees a început în 1979, în Statele Unite, iar din 1996 a continuat cu deschiderea mai multor cafenele în Australia, devenit cel mai mare lanţ de cafenele din acea zonă. 

Related posts

ZAREA 1912, Vinarsul. Istoria rescrisă

Adina Meyers

Knauf Werktage 2013 – seminarii si workshop-uri demonstrative in beneficiul consumatorului final

Adina Meyers

Istoria cravatei la Muzeul National de Arta al Romaniei

Adina Meyers