LifeStyle

Tigla ceramica Tondach la olimpiada de iarna din 2014

Concernul TONDACH Gleinstätten, principalul producator de tigle marca Tondach in Europa Centrala si de Sud-Est a castigat licitatia pentru livrarea materialelor de acoperis (tigla si accesorii ceramice) in proiectul olimpic “Soci 2014”, obtinand un contract de exclusivitate pentru acoperirea a 160.000 mp de acoperis.

Soci,  Orasul de la Marea Neagra, va organiza, in 2014, Jocurile Olimpice de Iarna, proiectul olimpic reprezentand unul dintre cele mai ample proiecte de dezvoltare din regiunea montana „Krasnaja Poliana”.

Antreprenorul general rus, care coordoneaza totalitatea activitatilor de constructie din cadrul proiectului Olympia, a mizat pe produsele superioare marca TONDACH in cazul acoperisurilor pentru locuintele din centrul montan, deoarece acestea sunt fabricate exclusiv pe baza materialelor naturale, sunt durabile si protejeaza constructiile pe termen  lung.

Acest proiect este reprezentat prin complexul sportiv si turistic si satul olimpic media ce trebuie amenajat pana la sfarsitul anului 2013, compunandu-se din locuinte, case de vacanta, centre sportive si turistice, magazine, hoteluri si restaurante si un centru de medicina – aproximativ 1780 de locatii, raspandite pe o suprafata de 580 de mii de m² ce vor sta la dispozitia vizitatorilor. Investitia totala se ridica la suma de 850 milioane euro. Cei 160.000 m² de suprafetele de acoperis se realizeaza cu ajutorul diferitelor produse marca TONDACH, inclusiv al programului de accesorii pentru acoperis TONDACH, care acopera stresini, burlane, sisteme de parazapezi etc.

Suprafetele principale ale acoperisurilor, dispuse la o altitudine de 540 si 960 m, vor fi acoperite cu produsul Venus de la TONDACH, in doua nuante diferite. Este vorba despre un amestec de culori: tonuri de verde, galben si gri, care sunt aplicate pe suprafata tiglelor printr-un procedeu marca inregistrata. Combinatia de culori furnizeaza o imagine placuta, armonioasa cu iz mediteranean. Fiecare tigla poarta, pe partea dorsala, amprenta inconfundabila „Soci 2014”.

Pentru acoperisurile mai mici si mai dinamice arhitectul-sef s-a decis pentru tigla solzi. Produsele marca TONDACH permit o amenajare creativa a acoperisurilor, de exemplu cu cupole sau turnulete, iar prin asezarea dubla se asigura o protectie suplimentara la temperaturi si conditii atmosferice extreme.

Related posts

Produsele de curatat de la Miele inlatura petele multiple si va protejeaza electrocasnicele

Adina Meyers

Cina in familie, o traditie care ar trebui sa existe in fiecare casa!

Adina Meyers

Pensionarea: anii tai de relaxare cu un credit pentru seniori

Adina Meyers