LifeStyle

O chiuveta curata inseamna un mediu sanatos pentru tine si familia ta

Chiuveta din bucatarie trebuie sa fie mereu curata, pentru ca si de ea depinde sanatatea familiei tale. Iata cateva trucuri simple pe care orice ar trebui sa le cunoasca.

1 – Indeparteaza murdaria in exces cu o carpa sau cu un servet de bucatarie. Acest lucru poate fi facut si cu un burete, dar niciodata cu mana sau cu sarma abraziva pentru curatat vase. Spala chiuveta cu apa si cu detergent abia dupa ce au fost indepartate toate impuritatile. Se recomanda ca buretii de vase sa fie schimbati periodic.

2 – Aplica o solutie de curatat pe toata suprafata chiuvetei si freaca cu ajutorul unei carpe moi, pentru a nu zgaria materialul din care este facuta. Cele mai bune solutii sunt cele care contin otet, pentru ca degreseaza foarte bine suprafetele.
Puteti face si voi o pasta pentru curatare a chiuvetei, acasa. Pur si simplu amesteci bicarbonat si apa, iar pasta obtinuta o poti folosi la curatarea chiuvetei. Dupa aceea, ea se clateste cu apa amestecata in parti egale cu otet, iar apoi, cu apa simpla.

3 – Trebuie sa freci mai bine suprafata la zona de scurgere, la robinete si la incheieturi. Pentru a indeparta murdaria, puteti folosi si o periuta veche de dinti.

4 – Clateste si sterge bine orice urma de detergent.

5 – Trebuie sa feresti chiuveta si robinetele de pete, iar acest lucru se face cel mai usor prin curatarea zilnica cu apa calda si detergent.

Sursa foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

5 avantaje pe care ți le poate aduce jocul de airsoft: descoperă de ce merită să joci 

Adina Meyers

Revista Casa Mea te așteaptă la BIFE 2017!

Adina Meyers

Elis Pavaje: 165.000 mp de pavaj montati in primul semestru al anului 2012

Adina Meyers