LifeStyle

Bricostore lanseaza catalogul de amenajari interioare 2010

Din 12 mai, Bricostore lanseaza catalogul Amenajari Interioare 2010, care va fi valabil pana la sfarsitul lunii august si disponibil gratuit in toate magazinele Bricostore.

220 de pagini cu tendinţe, sfaturi, idei, dar si produse recomandate de experţi pentru a organiza cel mai drag loc de pe planeta, casa. 

Inovaţia catalogului consta in prezentarea proiectelor INAINTE si DUPA amenajare, cu detalierea tuturor etapelor de lucru, dar si a produselor necesare (o detaliere in plus a realizarii proiectelor, poate fi gasita pe site-ul www.bricostore.ro). In plus, sunt prezentate idei de amenajari pe diferite stiluri pentru toate incaperile casei, de la spaţii de depozitare, culoare de trecere pana la camera de zi, garaj sau chiar balcon.

Inca de la inceputul catalogului sunt prezentate stilurile propuse de Bricostore pentru amenajarile anului 2010: modern, clasic, contemporan sau multicolor. Informaţii inovatoare, sfaturi de la experţi si idei numai bune de pus in practica asteapta sa fie descoperite. Pentru a usura realizarea proiectelor de amenajare, experţii Bricostore prezinta produsele grupate pe stilurile anului 2010.

Si pentru ca Bricostore ii susţine pe cei care fac amenajari pe cont propriu, a lansat un concurs la care cei care vor sa-si demonstreze creativitatea pot trimite fotografii cu proiectul INAINTE si DUPA renovare. Cele mai reusite amenajari vor fi recompensate cu premii in valoare totala de 50,000 lei. Cel mai creativ proiect va primi marele premiu: o excursie de 8 zile pentru 2 persoane in Tenerife.  

Bricostore – Totul pentru casa si gradina.

 

Related posts

Ce mâncare nu te plictisește? Cea care conține pește!

Adina Meyers

3 retete gustoase de post

Adina Meyers

(P) Handsome Monk, o nouă cafenea concept, cu un brew coffee bar integrat

Adina Meyers