LifeStyle

Franke lanseaza un blog dedicat “Saptamanii designului”de la Milano

Blogul va documenta prin pictoriale activitatile variate pe care compania le-a pregatit pe perioada desfasurarii Fuori Salone Design Week, unul dintre cele mai importante evenimete de design, organizat la Milano precum si prezenta Franke la EUROCUCINA, cel mai mare targ de electrocasnice pentru bucatarie din Europa unde compania detine un stand spectaculos. 

Blogul, activ incepand cu data de 16 aprilie, va oferi vizitatorilor imagini cu cele mai noi produse Franke, interviuri cu designeri si cu reprezentanti din conducerea companiei precum si ocazia de a fi partasi la atmosfera speciala pe care Franke a creat-o in cadrul standului. Blogul este o modalitate inovativa si eficienta de a urmari cele mai noi tendinte in materie de design de produse electrocasnice atat pentru cei aflati la Milano pe durata saptamanii designului cat si pentru cei care doresc sa participe la targ de la distanta. 

Tumblr blog-ul debuteaza cu “Povestea bucatariei. Trecut-prezent-viitor” expusa de Franke in cadrul unui eveniment exclusivist organizat sub patronajul Centrului Cultural de Moda si Design al orasului Milano in care bucatariile de ieri, de azi sau de maine vor fi marturii ale felului in care Franke a influentat bucataria italiana in ultimele sase decenii din 1948 pana astazi. Patru tineri designeri talentati vor oferi o viziune a viitorului prin reinterpretarea produselor de bucatarie Franke intr-o maniera creativa si originala.

Standul Franke din cadrul EUROCUCINA, deschis din data de 17 aprilie, este o prezenta remarcabila creand un spatiu modern ce pune in valoare combinatia perfecta intre design si tehnologie definitorie pentru brand intr-o atmosfera senzoriala.

Produsele conceptuale expuse in cadrul targului sunt centrate pe elemente precum excelenta, design-ul, inovatia si tehnologia de cel mai inalt nivel. Noile tendinte ale sistemelor Franke folosesc linii orizontale de design alaturate unor fome indraznete si neconventionale, toate create pentru a raspunde nevoii de interpretare proprie a stilului de viata contemporan.

Blogul este activ in perioada 16 – 19 aprilie si va oferi celor pasionati de design ocazia de a fi la curent in timp real cu cele mai noi tendinte prezentate in cadrul saptamanii designului de la Milano.

Related posts

BenQ a lansat noul Monitor TV

Adina Meyers

Viitori creatori de moda, in spectacol la Goldart

Adina Meyers

Architecture in fashion – un workshop dedicat design-ului parametric

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe