O casa de vis construita la marginea padurii Faget, o familie tanara si relaxata si… un catel – aceasta este, pe scurt, povestea casei de la Cluj-Napoca pe care am avut ocazia s-o fotografiem intr-o zi de primavara cu mult soare. Asezati-va confortabil in fotoliu sau cautati un loc linistit si umbrit pe terasa si haideti sa ii cunoastem impreuna pe proprietari.

Dupa ce au locuit intr-un duplex dintr-un cartier rezidential din oras, si-au dorit o casa intr-un loc retras in care sa se poata bucura de liniste si intimitate. “Ne-a placut zona, deoarece este una linistita, cu aer curat. Cand am vazut prima data terenul, un pui de caprioara a trecut prin fata noastra si am fost cuceriti instantaneu”, au povestit proprietarii.

Casa are o suprafata de 450 mp si este impresurata de o gradina de dimensiuni generoase (1700 mp). “Casa a fost finalizata dupa 4 ani de munca, din 2009 pana in 2012. Dar ca orice proiect am avut si peripetii; nu toate au iesit asa cum le-am visat…”

Mai multe detalii gasiti in revista Casa Mea din luna mai 2014.

 

Related posts

Cum platesti mai putin pentru eleganta?

Bianca Ion

Ai nevoie de un cuptor cu microunde?

Adina Meyers

Decor în stil mexican: ce nu trebuie să lipsească – FOTO

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe