Amenajari case Amenajari Interioare

Casa de vacanta sarmanta de pe varful dealului

Daca in cazul unei resedinte de oras conteaza cel mai mult dotarile si functionalitatea, in cazul unei case de vacanta, o descriere de genul ”bucurati-va de sunetul padurii in timp ce admirati apusul de pe terasa” ar capta atentia oricui isi doreste un loc in care sa evadeze din jungla urbana.

Aceasta casa de vacanta se afla la mai putin de 90 km de Capitala, intr-o zona pitoreasca, inconjurata de alte resedinte similare. Cu o livada peste 1400 mp, parcare si toate facilitatile unei case moderne, resedinta – compusa din 2 dormitoare, un living generos, zona de dining, bucatarie, baie si doua terase superbe – este tot ce si-au putut dori proprietarii, care adora sa se reintoarca la natura in fiecare weekend.

Situata pe culmea unui deal, casa surprinde prin arhitectura moderna mai putin obisnuita pentru o locuința de la munte. Panta terenului este un element pozitiv care, bine speculat, poate pune in valoare cladirea, determinand configuratia si volumetria acesteia – in zona, aceste constructii sunt foarte des intalnite.

 

Articole similare

Pufurile – elementele de mobilier de care nu te poți plictisi

Redactia

Miele prezintă noile serii de electrocasnice la IFA 2017

Redactia

Cum sa alegi cea mai buna veioza pentru a da un plus de personalitate camerei tale

Redactia

1 comment

Zdaubbq 16 April, 2020 at 12:17 am

Where to get generic viagra sulfadiazine (SilvadeneР’) refrain РІ Mitigating the sildenafil when to take

Reply

Lasă un comentariu