Daca in cazul unei resedinte de oras conteaza cel mai mult dotarile si functionalitatea, in cazul unei case de vacanta, o descriere de genul ”bucurati-va de sunetul padurii in timp ce admirati apusul de pe terasa” ar capta atentia oricui isi doreste un loc in care sa evadeze din jungla urbana.

Aceasta casa de vacanta se afla la mai putin de 90 km de Capitala, intr-o zona pitoreasca, inconjurata de alte resedinte similare. Cu o livada peste 1400 mp, parcare si toate facilitatile unei case moderne, resedinta – compusa din 2 dormitoare, un living generos, zona de dining, bucatarie, baie si doua terase superbe – este tot ce si-au putut dori proprietarii, care adora sa se reintoarca la natura in fiecare weekend.

Situata pe culmea unui deal, casa surprinde prin arhitectura moderna mai putin obisnuita pentru o locuința de la munte. Panta terenului este un element pozitiv care, bine speculat, poate pune in valoare cladirea, determinand configuratia si volumetria acesteia – in zona, aceste constructii sunt foarte des intalnite.

 

Related posts

Cum se face automatizarea locuinței

Adina Meyers

Design minimalist cu accente glam

Adina Meyers

O casa ridicata cu respect pentru natura

Adina Meyers