LifeStyle

O casa curata fara prea mult efort!

V-ati imaginat vreodata ca o casa ce straluceste de curatenie se poate obtine fara efort si fara a investi timp pretios? Ei iata ca visele pot deveni realitate! Gama SAVO va aduce solutia mult visata si a lansat pe piata SAVO Plus Gel, un produs universal, special pentru curatenia casei. Datorita eficientei acestuia veti avea o casa curata si igienizata perfect.

Savo Plus Gel are o compozitie de gel ce ii sporeste eficienta, elimina bacteriile si virusurile in proportie de 99%, curata, albeste si dezinfecteaza. Este si foarte simplu de utilizat datorita sticlei ce are o forma practica si un aplicator special pentru rosturile dintre placile de gresie si faianta si a locurilor greu accesibile. Fiind un detergent universal, Savo Plus Gel este solutia ideala pentru curatarea intregii locuinte (toalete, scurgeri, chiuvete, cazi, podele din ceramica, gresie, faianta etc)

In plus, efortul este minim si va ramane timp din plin sa va relaxati si sa va bucurati mai mult  de clipele petrecute cu cei dragi.

Savo Plus Gel poate fi gasit in Cora, Auchan, Metro, Profi si in curand si in  Kaufland.

Pretul recomandat Savo Plus Gel este 8,5 lei. 

Related posts

Monini – O alegere savuroasa si sanatoasa!

Adina Meyers

Porumbul dulce este ingredientul secret Electrolux al lunii august

Adina Meyers

Donatiile IKEA Foundation au ajutat copii din 28 de tari

Adina Meyers