Mai economic decat un semineu traditional, semineul electric se intretine usor, nu necesita ventilare si nu este fierbinte la atingere, este ideal pentru familiile cu copii si animale de companie.

Alegerea unui semineu din gama larga de modele, existente pe piata de profil, poate fi dificila, asa ca am enumerat cativa din factorii majori de care trebuie sa tineti cont, cand optati pentru un  semineu electric.

Pentru a va asigura ca semineul dumneavoastra se integreaza perfect in casa, alegeti intotdeauna un model potrivit decorului incaperii respective.                                                   

Semineurile electrice sunt potrivite pentru apartamente, dar pot fi amplasate si in spatii de receptie, camere de hotel, restaurante, mai exact oriunde se afla disponibila o priza de 220V.                                        

Prin efectul de flacara 3D, focarele de semineuri electrice ne ofera o imagine vizuala identica cu cea a unui semineu clasic pe lemne. In plus, acestea imita fidel sunetul bustenilor care ard in foc.                                                    

Se pot folosi in orice anotimp pentru o atmosfera romantica, iar in perioadele reci aeroterma silentioasa cu termostat ne rasfata prin aportul de caldura constant.

Tineti cont de dimensiunile incaperii cand va alegeti semineul, daca incaperea in care este instalat este spatioasa, acesta trebuie amplasat astfel incat sa fie vizibil din fiecare colt al camerei.

Cea mai buna parte este ca il  puteti folosi doar pentru aspectul sau vizual, fara a utiliza facilitatea de incalzire, in perioadele mai calde ale anului. Semineul electric va va infrumuseta cu siguranta casa si va deveni punctul principal de atractie al incaperii. 

Related posts

Soluţii de ventilație pentru locuințe mai mici

Adina Meyers

SAVANA pemiata la Effie 2009

Adina Meyers

Caldura intr-o casa vitrata

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe