LifeStyle

Concept store Swarovski la New York

Cristalele Swarovski cunosc o utilizare sporita atat ca bijuterii cat si in interioare, fiind de altfel foarte la moda. Ca insertii in materiale textile, mobilier, placi ceramice, corpuri de iluminat, cristalele Swarovski inobileaza si aduc glamour in interioare. 

 Rolurile de gazdă la evenimentul lansarii au fost atribuite tinerei actrite Blake Lovely si organizatiei Charity: water. Aluzia catre ecologie si economisirea apei a fost evidenta. De altfel, inca de la nasterea companiei, in 1895, apa a jucat un rol essential in dezvoltarea, durabilitatea si succesul firmei Swarovski. Tehnologia de taiere CRYSTALLIZED se bazeaza pe utilizarea fortei apei. 

Magazinul include de asemenea un spatiu de relaxare inspirationala si unul de expozitie. Un colier in editie limitata Divine Rock a fost oferit pentru vanzare.

Related posts

Este sezonul căpușelor: cum ne protejăm

Adina Meyers

Aniversarea celor 15 ani de activitate Praktiker în România le aduce cumpărătorilor mii de premii garantate şi reduceri la mii de produse

Adina Meyers

Piesele de rezistenta ale utilitatii. 6 lucruri pe care trebuie sa le ai neaparat in casa

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe