Amenajare bucatarie Practic

O bucatarie prietenoasa ca natura

De fapt, natura a fost cea care a inspirat amenajarea si decorul acestei bucatarii, creatie Berloni.

Finisajul de lemn natur este discret si frumos, asemenea fibrelor pe care le regasim peste tot in natura. In plus, deschide mult amenajarea creand o bucatarie luminoasa si aerisita. Bineinteles, la acest lucru contribuie si spatiul foarte generos al incaperii.

Acesta din urma este responsabil si de configurarea ansamblului de mobilier, care a permis crearea a numeroase spatii de depozitare si zone de lucru.

Piesa de rezistenta a amenajarii este insula amplasata in centrul bucatariei, un fel de nucleu al zonei de preparare. Dar acesta nu este singurul blat de lucru; de-a lungul peretelui ce da spre exterior, designerii au proiectat inca un front de lucru in care, de aceasta data, au integrat si plita si chiuveta.

Cuptorul electric si numeroasele locuri de depozitare nu ocupa deloc din spatiul bucatariei si aceasta deoarece proiectantii bucatariei au gasit solutia incastrarii a doua corpuri de mari dimensiuni in peretii laterali ai incaperii.

Related posts

Cum împarți vizual un open space, fără să ridici un perete

Adina Meyers

Cum poti curata fierul de calcat folosind 3 produse din casa

Bianca Ion

Sfaturi de care să ţii cont pentru a reduce consumul de energie al aparatului de aer condiţionat în această vară 

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe