Amenajare bucatarie Practic

O baie cu sclipiri metalice

Alina Alecu a recompartimentat si amenajat interiorul unei case din Focsani, din care face parte si baia din imagini. Pentru a deveni mai functionala, aceasta a necesitat modificari destul de mari, inclusiv repozitionarea obiectelor sanitare.

Insa prima lucrare majora a fost restructurarea locuintei astfel incat dormitorul matrimonial sa beneficieze de acces direct intr-una din baile de la etaj. In acest scop, a fost „preluata” baia ce-i revenea camerei de oaspeti. Aceasta a fost marita si i s-a creat o usa de acces dinspre dressingul dormitorului matrimonial. Dupa finalizarea demersurilor de recompartimentare, arhitecta s-a ocupat de conturarea decorului, pe care l-a gandit astfel incat sa corespunda stilului abordat in dormitor. Tinand cont de faptul ca spatiul era destinat unui domn, designerul a optat pentru un look modern si masculin. Mobilierul simplu, liniile drepte si accentele metalice (care se regasesc la placile ceramice si radiatorul decorativ) au contribuit la stabilirea acestui stil. Desi discrete, aceste elemente asigura aerul original al amenajarii. Cromatica de baza a placilor ceramice si a textilelor a fost dictata de decorul dor¬mitorului matrimonial, axat pe nuante de rosu si wenge. Astfel, s-a pastrat o linie unitara la nivelul celor doua incaperi.

Amenajare si design: 
arh. Alina Alecu, tel.: 0722.518.518

Related posts

Un altfel de a gandi amenajarea bucatariei

Adina Meyers

Ce opţiuni ai pentru a amenaja o baie atipică?

Adina Meyers

Siguranta casei tale

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe