LifeStyle

Calima – solutia petrecerilor surpriza

Cauti prin garderoba, insa nimic nu iti place. Doar rochita pe care tocmai ai spalat-o se potriveste, dar din pacate e inca umeda si nu ai cum sa o usuci intr-un timp atat de scurt.

Masina de spalat Calima de la Electrolux poate fi ajutorul de care ai nevoie in astfel de momente deoarece este dotata cu o suprafata culisanta incorporata, destinata uscarii hainelor. Suprafata este flexibila si se poate adapta in functie de dimensiunea hainelor. Facand parte din gama Electrolux Time Manager, Calima are clasa A+ de energie. De asemenea masina  de  spalat rufe si sistemul de uscare al acesteia nu pot fi utlizate simultan.

Conform unui studiu* recent, 92% dintre europeni intampina dificultati in uscarea rufelor proaspat spalate. “Utilizarea foenului pentru uscarea rapida nu mai este o solutie. In timp ce iti aranjezi parul sau faci ultimele retusuri de machiaj, Calima are grija sa iti usuce rochia sau camasa preferata, fiind deosebit de utila in contextul vietii moderne.” spune Carmen Georgescu, Marketing & Communications Manager Electrolux Romania.

In plus, aceasta masina de spalat rufe este singura din lume cu suprafata de uscare incorporata. Astfel vei putea usca in timp record orice tesatura – fie ca este vorba de jeans, casmir, lana sau matase. Spre exemplu casmirul si lana necesita uscarea pe plan intins. In cazul in care doresti sa renunti la metodele traditionale de uscare – sarma, calorifer sau foen – Calima iti ofera solutia: intinde tesatura pe suprafata incorporabila de uscat si porneste programul adecvat. La terminarea acestuia nu numai ca vei avea imbracamintea uscata, dar nu va fi nevoie s-o calci. Pentru jeans, suprafata poate fi extinsa cu 32 cm fata de cea initiala de 60×60 cm.

Cum se foloseste Calima?

1.      Aseaza piesa vestimentara pe care doresti sa o usuci pe zona destinata uscarii, aflata deasupra masinii de spalat;

2.      Selecteaza tipul tesaturii si temperatura;

3.      Prin gaurile mici asezate pe toata suprafata de uscat va fi eliberat aer fierbinte;

4.      Aerul fierbinte va trece prin imbracaminte, uscand-o in timpul selectat la inceputul programului (durata programului de uscare depinde de tipul tesaturii si de temperatura selectata).

Uscare contra cronometru

Masina de spalat rufe Calima are o viteza maxima de centrifugare de 1200 rotatii pe minut. Cu cat viteza de centrifugare este mai mare, cu atat umiditatea ramasa in tesatura este mai mica, iar timpul de uscare mai scurt. Iata o comparatie intre uscarea cu Calima si un foen folosit in criza de timp.

 

Tip tesatura

Calima

Foen

Jeans

90 minute

140 minute

Casmir

60 minute

120 minute

Lana

90 minute

120 minute

Matase

30 minute

45 minute

 

Folosind suprafata de uscare a masinii de spalat rufe Calima iti protejezi hainele preferate, nu va trebui sa iti calci hainele iar tinuta favorita va fi gata in timp pentru petrecerea anuntata.

Ce nu stiai despre Calima…

·        Intretinere usoara – Suprafata de uscare poate fi curatata cu ajutorul unei lavete umede. In plus, nu trebuie sa iti faci griji daca intra apa sau detergent prin orificiile suprafetei de uscat – acestea nu vor afecta cu nimic procesul de uscare al hainelor.

·        Siguranta 100% – Calima a trecut toate testele de siguranta.

 Sursa: Studiul Electrolux Laundry a fost dezvoltat de catre Bonamy & Finch, o companie independenta de cercetare, in anul 2007.

 Calima (EWFM 12470W) este disponibila in Romania in magazinele de specialitate la un pret recomandat de vanzare de 2499 RON.

Pentru a explora functiile masinii de spalat rufe Calima te invitam la un ghid virtual al acesteia pe site-ul www.electrolux.ro.

Related posts

NOU! AQUA Carpatica lansează un nou produs: Sticla de 750 ml cu capac sport

Adina Meyers

Castigator concurs Teka

Adina Meyers

Tort model Mos Craciun

Adina Meyers