LifeStyle

Noutati la BIFE-SIM 2013

BIFE-SIM 2013 isi va astepta vizitatorii cu sase saloane tematice: 
► Clasic;
► Design;
► Confort;
► Bucatarii;
► Accesorii si materiale;
► Echipamente – masini si utilaje.

Targul va fi “un spectacol de forme si idei” fara precedent, spun organizatorul – Romexpo si co-organizatorii – Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România, Camerele de Comerț si Industrie din România şi Euroexpo. Romanii vor descoperi articole de mobilier in mii de modele si stiluri surprinzatoare, dar si tehnologii care revolutioneaza spatiul de locuit. Targul reprezint locul in care designerii si producatorii de mobila isi vor surprinde privitorii cu idei ingenioase, dar si functionale, ce respecta tendintele in mobila prezentate la nivel mondial.

BIFE-SIM 2013 va fi, de asemenea, cea mai potrivita ocazie pe care distribuitorii, importatorii si furnizorii de echipamente, masini si utilaje pentru prelucrarea lemnului o au pentru a cuceri noi clienti si de a-si consolida relatiile cu acestia.

In plus, sub conceptul Hosted Buyers, pe durata targului vor fi organizate, pentru vizitatorii specialisti din strainatate, evenimente B2B, astfel ca vizitarea targului sa devina o experienta inedita si completa. Asadar, intre 17-21 septembrie 2013, profesionistii in domeniu din strainatate sunt invitati sa participe la calatorii de afaceri in Romania. Acestia vor putea opta pentru doua excursii, in Delta Dunarii sau Poiana Brasov.

EVENIMENTE SI PROIECTE DE AMPLOARE

Targul va gazdui o serie de evenimente organizate atat cu participarea specialistilor din industrie, cat si a vizitatorilor. Astfel, pe durata BIFE-SIM 2013 va avea loc Furniture Forum –  conferinta internationala pe teme de interes pentru industria de profil, vor fi puse in practica  Innovation Tour – un concept care pune in lumina reflectoarelor produsele zilei “de maine” si Designers say un loc special unde tinerii designeri vor oferi vizitatorilor sfaturi de amenajare a locuintei. De asemenea, se vor desfasura Atelierele (Re)Creative si Concursul National de Design de Mobilier.

BIFE-SIM 2013 va avea loc intre 19 si 23 septembrie, in Centrul Expozitional Romexpo.

Pentru mai multe detalii, accesati www.bife-sim.ro

Articole similare

Danaartgallery si Gradina OAR organizeaza expozitia de fotografie cu titlul „Grile urbane”

comunicat de presa

Ce beneficii îți oferă o sesiune de masaj?

Cristiana Trifu

De Crăciun fii original şi oferă cel mai dulce cadou Mozart!

comunicat de presa

Lasă un comentariu