LifeStyle

Controlează inteligent locuința cu o simplă atingere, cu TaHoma® switch de la Somfy

Somfy, un jucător cheie în industria smart home din România, inovează prin lansarea TaHoma® switch, primul control inteligentcare centralizează și controlează echipamentele din locuință printr-o simplă apăsare de buton.

Somfy și-a petrecut ultimii 10 ani lucrând pentru ca ecosistemul său de casă inteligentă să fie printre cel mai complete și mai deschise de pe piață. Pentru a obține acest lucru, a făcut parteneriate cu cele mai importante mărci din domeniul încălzirii, climatizării și iluminatului, soluțiile lor fiind compatibile cu principalele protocoale din domeniu și cu asistenții vocali. 

Astăzi, TaHoma® switch se impune drept cea mai completă soluție de pe piață, care ține pasul cu evoluțiile tehnologice.

Automatizarea locuinței este mai simplă și mai accesibilă

Cu noua generație TaHoma, compania răspunde nevoii actuale a consumatorilor în vederea simplificării traiului zilnic, eliminând sarcinile repetitive și rutina zilnică, făcând loc activităților mai importante, ca cele petrecute cu prietenii și familia. Pe lângă confort, automatizarea locuinței contribuie și la eficiența energetică a locuinței sau costuri mai mici la întreținere. În mod concret, utilizatorii pot salva scenarii personalizate cu ajutorul celor 2 butoane pentru a-și 

activa echipamentul și astfel simplifica diverse operațiuni, cum ar fi la sosirea și plecarea de acasă.

TaHoma® switch oferă compatibilitate nativă cu cei trei asistenți vocali principali de pe piață: Amazon Alexa, Google Assistant și Apple HomeKit. TaHoma switch este compatibil și cu protocoalele Somfy RTS și io-homecontrol, precum și cu Zigbee 3.0, un standard mondial în iluminatul inteligent. TaHoma® switch îndeplinește cele mai noi cerințe de securitate cibernetică, obținând certificarea Gold la testele efectuate de Underwriters’ Laboratories LLC din Statele Unite ale Americii.  

Odată cu lansarea TaHoma® switch, Somfy introduce și noua sa aplicație TaHoma. Pe baza testelor efectuate cu utilizatorii, întreaga interfață a aplicației a fost regândită pentru a face gestionarea echipamentelor și mai intuitivă, prin simplificarea creării și personalizării scenariilor. Din noua aplicație TaHoma® pentru mobil, utilizatorii pot personaliza 2 din cele 3 bu-toane de control în funcție de obiceiurile lor zilnice; de exemplu: „Plec de acasă sau ”Revin acasă”.

Concepută de designerii de la Eliumstudio din Paris, unitatea inteligentă Somfy TaHoma® switch este o soluție cu design ecologic ce se asortează perfect cu orice interior. Se poate plasa oriunde în locuință, fiind nevoie doar de o priză și o conexiune Wi-Fi.


TaHoma switch este disponibilă în România prin partenerii Somfy la prețul de vânzare recomandat de 999 RON inclusiv TVA.

Somfy este liderul mondial în domeniul sistemelor de umbrire, acces și automatizare pentru locuințe și clădiri comerciale. Portofoliul de produse Somfy include o ofertă globală adaptată tuturor tipurilor de aplicații: sisteme de motorizare și comandă destinate tehnicii de umbrire pentru exterior și interior, sisteme automatizate de acces rezidențial, soluţii de umbrire solară dinamică și Smart Living.

Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați: www.somfy.ro.

Related posts

OMS: Coronavirusul, la fel ca gripa spaniolă, dispare vara și se întoarce toamna. Milioane de oameni ar putea muri în al doilea val

Adina Meyers

Care este cea mai buna strategie de marketing?

Adina Meyers

Iahturi pentru o vacanta de lux

Oana Voicu

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe