LifeStyle

Nouati internationale si design de produs romanesc la Delta Studio

Mereu pasionati, entuziasti si printre primii informati în materie de inovatii si tendinte, Delta Studio a format un grup complex de specialisti si arhitecti, pentru a selecta cele mai noi produse în materie de finisaje, sanitare si mobilier. Participarea la targurile internatioanale de profil a facut ca produsele comercializate sa fie la un standard inalt de calitate si design urmarind lina trendurilor lansate de cei mai mari producatori din domeniu.

Este cunoscut faptul ca Delta Studio sustine si designul de produs romanesc prin promovarea tinerelor talente si punerea in opera a conceptelor lor. Anul acesta cu ocazia evenimentului anual in care pana acum se promovau doar produsele in concordanta cu trendurile anului, au introdus obiecte de design autentice facute cu maiestrie de tineri romani pasionati. Astfel cele 35 de ambiente noi din cadrul showrrom-ului din str Progresului nr 1-3 vor avea si amprenta designului de produs romanesc.

Timp de doua saptamani incepand cu 23.04 atat cei pasionati de design cat si cei care au in plan amenajarea unei case, sunt asteptati cu multe suprize in showroom-ul central Delta Studio.

Anul acesta Delta Studio nu doar organizeaza aceasta inedita expozitie dar vine si cu o sigla noua, un site nou si chiar o aplicatie pentru a facilita accesul la produsele si serviciile oferite de companie.

Related posts

5 to Go Private Shuttle – SUV Peugeot 3008

Adina Meyers

Mașina care le-a fascinat pe cele mai frumoase femei

Adina Meyers

(P) Soluții inteligente pentru mese delicioase și sănătoase

Adina Meyers