LifeStyle

Denim Power – Favorite pe catwalk

Toate tendintele vorbesc despre imprimeuri, culori pastelate si accesorii inedite, dar ce se intampla cu perechea favorita din denim? Denimul, desi este intalnit in orice garderoba, a fost exploatat si in prezentarile de moda pentru acest sezon. Asa ca, avantajul nostru! Scoate toate perechile de jeansi din dulap, pentru ca iti vor reinventa tinuta.

Bluze, jeansi, jachete si accesorii din denim, toate fac parte din colectia noua de la Takko. Vino in magazine si transforma-te in stilist! Takko iti pune la dispozitie toata colectia de primavara, de unde poti contura cele mai hot look-uri de primavara! Iata cum poti sa porti denim ca sa fii prea chic sa nu fii observata in aceasta primavara!

“Cupleaza-l” cu imprimeuri grafice

Cand ai o tinuta in care predomina denimul, look-ul este departe de a fi unul banal. Iar daca adaugi elemente vestimentare in nuante pastelate, de primavara, cu imprimeuri grafice, cum ar fi ecosezul sau dungile, vei obtine un look fresh si colorat. Bluzele si camasile de la Takko vor fi exact ceea ce cauti.

Denim, you rock!

Pentru un look casual, de rockstar, poti completa denimul cu note “edgy”. Asa ca, alege jeansi rupti, un tricou, o jacheta care se asorteaza cu geanta si cureaua si o pereche de ochelari retro, care sa “condimenteze” look-ul.

Jeans It

Dar, daca iti place denimul atat de mult incat, pe langa perechea de jeansi, vei alege si o bluza sau o jacheta din denim, atunci alege restul elementelor vestimentare avand in vedere sa echilibreze look-ul. Poti opta pentru pulovere largi, accesorii cu tinte si esarfe colorate. Poti sa-ti creezi tot look-ul folosind elemente vestimentare de la Takko.

Classy Chic pentru visatoare

O pereche de jeansi negri pot fi asortati cu un cardigan lejer si o bluza gri, accesoriile oferind nota finala a look-ului, fiind recomandate colierele colorate, palariile si gentile cu design sofisticat.

Clean Look pentru orice moment al zilei

Avantajul denimului este ca, fiind atat de versatil, poti sa-l asortezi cu orice. Insa, o varianta foarte usor de adaptat, ar fi daca denimul ar fi completat de alb sau bej. Astfel vei obtine un look curat, minimalist, dar potrivit pentru acest sezon.

Completeaza-l cu flori

Daca e primavara, atunci ai nevoie de flori. Florile reprezinta un top-trend al sezonului, de aceea nu trebuie evitat. Din fericire, la Takko poti asorta perechea de jeansi cu bluze cu imprimeuri florale, dar si cu accesorii cu flori, cat sa obtii un look primavaratic foarte chic.

Business in denim

Daca alegi o pereche de jeansi slim fit, albastri, poti sa o asortezi cu un sacou si o bluza eleganta, cat sa obtii un look potrivit pentru serviciu.

 

 

Related posts

Rockerii iau cu asalt Sala Palatului!

Adina Meyers

Rowenta lanseaza Volum’ 24 Respectissim, aparat pentru volum, ce dureaza intreaga zi

Adina Meyers

10% din vanzarile Symmetrica sunt generate de produse de design

Adina Meyers