Calatorii Home LifeStyle

Vacanţă în siguranță pe litoral românesc: cazare de la 250 de euro/noapte. Ce măsuri anti-COVID au luat hotelierii

O vacanţă în siguranță pe litoral românesc, în hotelurile de lux, înseamnă investiții în inovaţii: termoscanere, lămpi UV şi cod QR pentru meniul restaurantului. Un hotelier din Mamaia spune că a investit în siguranța clienților 15.000 de euro.

Pentru o noapte de cazare care începe cu 250 de euro, românii pot avea parte de o vacanţă în siguranță în timpul epidemiei chiar și pe litoralul românesc.

Răzvan Dobre, directorul unul hotel de patru stele din Mamaia, a investit în zona de siguranţă 15.000 de euro.

Astfel, pe lângă distanţare, purtarea obligatorie a măştii, spălatul mâinilor şi amplasarea dezinfectanţilor peste tot, hotelul a apelat la inovaţiile existente: la intrarea în hotel este amplasat un termoscaner care vorbeşte cu fiecare client. Apoi, înainte de check-in, camera este dezinfectată cu o lampă UV.

Clienții vor fi serviți à la carte la restaurant, dar meniul îl va descărca fiecare client cu un QR code pentru a reduce cât mai mult contactul cu personalul hotelului.

„Lampa este producţie sută la sută românească şi are şi un certificat de calitate. Noi o folosim înainte de sosirea fiecărui turist în hotel şi timp de 15 minute lampa cu raze ultraviolete elimină 99,99% din viruşi, inclusiv este testată pe COVID-19”, spune Răzvan Dobre, director de hotel la Mamaia.

Related posts

Cetatea Sighisoara isi deschide portile pentru Festivalul ProEtnica 2013

Adina Meyers

Cel mai în vogă artist al momentului vine in România!

Adina Meyers

Festivalul Old Blacks, Rock & More deschide uși celor talentați si aflaţi la început de drum

Adina Meyers