Calatorii Home LifeStyle

Vacanţă în siguranță pe litoral românesc: cazare de la 250 de euro/noapte. Ce măsuri anti-COVID au luat hotelierii

O vacanţă în siguranță pe litoral românesc, în hotelurile de lux, înseamnă investiții în inovaţii: termoscanere, lămpi UV şi cod QR pentru meniul restaurantului. Un hotelier din Mamaia spune că a investit în siguranța clienților 15.000 de euro.

Pentru o noapte de cazare care începe cu 250 de euro, românii pot avea parte de o vacanţă în siguranță în timpul epidemiei chiar și pe litoralul românesc.

Răzvan Dobre, directorul unul hotel de patru stele din Mamaia, a investit în zona de siguranţă 15.000 de euro.

Astfel, pe lângă distanţare, purtarea obligatorie a măştii, spălatul mâinilor şi amplasarea dezinfectanţilor peste tot, hotelul a apelat la inovaţiile existente: la intrarea în hotel este amplasat un termoscaner care vorbeşte cu fiecare client. Apoi, înainte de check-in, camera este dezinfectată cu o lampă UV.

Clienții vor fi serviți à la carte la restaurant, dar meniul îl va descărca fiecare client cu un QR code pentru a reduce cât mai mult contactul cu personalul hotelului.

„Lampa este producţie sută la sută românească şi are şi un certificat de calitate. Noi o folosim înainte de sosirea fiecărui turist în hotel şi timp de 15 minute lampa cu raze ultraviolete elimină 99,99% din viruşi, inclusiv este testată pe COVID-19”, spune Răzvan Dobre, director de hotel la Mamaia.

Related posts

Zona verde: LISTA STATELOR din care se poate veni fără a intra în IZOLARE

Adina Meyers

7 greşeli pe care le faci în curăţarea casei

Adina Meyers

Noaptea Muzeelor la Antipa

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe