LifeStyle

Soare puternic? Sistemele de umbrire marca VEKA protejeaza si izoleaza

„In calitate de lider mondial pe piata de sisteme de profile PVC pentru ferestre, usi si obloane, VEKA dezvolta, in permanenta, o gama variata de produse. Astfel, continuand strategia companiei de furnizare de produse exclusiv din clasa A de calitate, VEKA a introdus o multitudine de sisteme de umbrire, menite sa acopere orice nevoie suplimentara in amenajarea locuintei cu tamplarie”, a declarat Alexandru Oancea, Marketing Manager VEKA Romania.

O solutie moderna de umbrire a ferestrelor, propusa de VEKA, o reprezinta rulourile exterioare suprapuse. Acestea ofera posibilitatea de alegere a gradului de luminozitate in trepte, iar variantele diferite de activare garanteaza usurinta in utilizare. Rulourile VEKA pot fi operate atat manual cat si electric (avand o optiune suplimentara pentru telecomanda), oferind un nivel ridicat de confort pentru utilizator.

Aceste sisteme de umbrire sunt montate numai deasupra ferestrei, facand corp comun cu aceasta. Pentru montarea casetei de rulou nu se gaureste profilul, iar sistemul nu obtureaza suprafata vitrata. Mai mult decat atat, casetele de rulou din gama VEKAVARIANT pot fi montate si deasupra unei ferestre construite din aluminiu sau lemn stratificat. Acestea se adapteaza oricarui tip de tamplarie, din PVC, lemn sau aluminiu, se intretin usor si pot fi actionate facil si silentios.

Metoda traditionala de umbrire, obloanele, creeaza un interior confortabil si prietenos. Sistemul de obloane VEKASUN 52 ofera avantajul alegerii dintre multiplele posibilitati de decorare, pentru a rezulta un design armonios cu structura fatadelor de locuinta. Acestea pot fi montate pe rama ferestrei, pe perete sau pe un cadru perimetral. Pozitionate in exteriorul ferestrei, obloanele VEKASUN 52 reflecta razele soarelui inainte de a ajunge la fereastra, aerul dintre acest sistem de umbrire si fereastra avand un rol izolator.

Aproximativ 40% din transferul termic dintre locuinta si mediu se realizeaza prin ferestre. Astfel, sistemele de umbrire VEKA cresc randamentul termic al caminului si scad costurile de intretinere pe timp de iarna. Iar vara, acestea ajuta la reducerea cheltuielilor de folosire a aparatului de aer conditionat, nepermitand razelor solare sa patrunda in locuinta. 

Construite solid si rezistent, rulourile si obloanele inlatura, totodata, privirile curioase ale vecinilor si ofera un plus de siguranta locuintei. Fiind o prima bariera inainte de a se ajunge la fereastra, sistemele de umbrire reduc riscul de efractie.

Related posts

3 retete gustoase si sanatoase de toamna

Adina Meyers

Macroul, peștele preferat al românilor

Adina Meyers

Studiu HONEYWELL: peste 70 % dintre romani nu sunt constienti de riscul fatal al monoxidului de carbon

Adina Meyers