LifeStyle

Noua protectie solara de la Bioderma, pentru o piele bronzata si sanatoasa!

Laboratoarele Dermatologice Bioderma isi completeaza portofoliul de produse solare cu Photoderm Spray SPF 30, 200 ml un spray fotoprotector parfumat pentru fata si corp ce stimuleaza mecanismele naturale de autoaparare ale pielii, in timpul expunerii la soare.

Intâlnirea cu soarele la piscina, la mare sau in drumetii pe culmile muntilor, este o reala placere pentru noi toti insa poate sa si dauneze pielii daca nu o ingrijim corespunzator. Expunerea neprotejata la soare poate avea efecte neplacute imediate, provocând arsuri solare sau insolatii, dar si unele mult mai profunde cu urmari pe termen mai lung, ca imbatrânirea prematura sau chiar cancer cutanat.

Pentru vacantele tale de neuitat, in deplina siguranta, Bioderma lanseaza Photoderm Spray SPF 30 200 ml un spray fotoprotector parfumat pentru fata si corp ce asigura o fotoprotectie externa inalta, gratie asocierii de filtre solare, completata de protectia celulara biologica, oferita de complexul biologic brevetat Cellular Bioprotection®. Acest brevet unic stimuleaza mecanismele naturale de autoaparare ale pielii impotriva stresului oxidativ si a socului termic, limitând astfel riscul degradarii ADN-ului celular si dezvoltarea cancerului de piele.

Spray-ul Photoderm SPF 30 200 ml ofera o aplicare usoara chiar si in zonele mai greu accesibile, iar formula sa parfumata asigura o utilizare placuta.

Textura sa ultra-lejera acopera uniform suprafata pielii si nu lasa urme albe, este rezistenta la apa si transpiratie, fotostabila si non comedogenica.

Ingredientele atent selectate asigura o toleranta excelenta.

Pretul recomandat in farmacii:

Photoderm Spray SPF 30, 200 ml 69 RON

Related posts

Unteatru de copii – Spectacole dedicate publicului tânăr din București –

Adina Meyers

De ce să cumperi, de unde şi cât costă un purificator SHARP Plasmacluster

Adina Meyers

Minivacanţa de Sfânta Maria 2020: Românii plătesc până la 200 lei pe noapte pentru cazare

Adina Meyers