Prin simplitatea formei si culorile calde in care este disponibil, pavajul Maris se va comporta cameleonic  in orice tip de spatiu, adaptandu-se atat arhitecturilor clasice, cat si celor rustice si moderne.

Pavajul Maris este unul dintre cele mai noi produse lansate de Elis Pavaje si face parte din gama de produse rezidentiale. Maris convinge prin calitatea si rezistenta la uzura, garantate de procedeul de fabricatie prin vibropresare, tehnica ce ofera si avantaje precum rezistenta pavajelor la gelivitate, datorita aditivilor de impermeabilizare si anti-inghet, dar este si o solutie care reduce consumul de apa.

Produsul va va cuceri prin formele rotunjite si piesele de dimensiuni diferite, dar si prin nuantele calde (crem si nisip), oricare dintre acestea fiind o alegerea estetica deosebita pentru gradina, curtea sau terasa casei dvs. Pentru obtinerea unui design unic si a unui stil propriu, inedit, creativ,  recomandam imbinarea celor doua culori de pavaj Maris.

Grosimea unei placi este de 60 mm, pavajul Maris fiind disponibil in trei variante de dimensiuni: L180mm l120mm, L120mm l90mm si L120mm l120mm.

Related posts

Campionatul Mondial al Montatorilor de Acoperisuri va avea loc anul acesta la Bucuresti

Adina Meyers

La aniversarea 20 de ani, VELUX România aduce lumină în mansarda lui Popescu Cătălin, câștigătorului concursului Povești din Mansarde

Adina Meyers

Aspecte generale ale unei instalații electrice

Adina Meyers