LifeStyle

Parfumul, cel mai rafinat element de design

Cunoști senzația de bine pe care o ai când intri într-un hotel de 5 stele? Acea combinație de finisaje luxoase, atmosferă relaxată și, peste toate, un parfum discret învăluitor?

Știai că mirosurile declanșează amintiri, imagini, emoții și asocieri? Aromele ne marchează la nivel subliminal, motiv pentru care deseori le subestimăm puterea. Însă memoria olfactivă este cea mai puternică memorie. Sistemul nostru olfactiv este capabil să identifice o serie lungă de miresme ce ne înconjoară zilnic. Respirăm de aproximativ  30.000 de ori pe zi și recunoaștem aproape 10.000 de arome.

Nu e de mirare că parfumurile sunt folosite tot mai mult pentru a pune în evidență un spațiu, privat sau public. Ușor-ușor, parfumul devine cel mai rafinat element de design.

Marketingul olfactiv și industria parfumurilor ambientale sunt pe zi ce trece mai puternice, iar cele mai recente studii arăta că există o conexiune strânsă între arome și emoțiile noastre.

SCENT::LINQ – una dintre companiile de marketing olfactiv de top – colaborează cu parfumieri renumiți și producători de parfumuri fine pentru a ajuta companiile să construiască punți emoționale între propriile branduri și clienți. Pentru a identifica aromele potrivite brandului, SCENT::LINQ oferă consultanță și totodată furnizează soluții complete de aromatizare profesională.

Dispozitivele de dispersie a parfumului folosesc tehnologii moderne, ce acoperă suprafețe de până la 10.000 metri cubi. Acestea pot fi folosite atât în spații comerciale, cât și rezidențiale.

Stejarii Country Club, hotelurile Novotel și Intercontinental, Valentino, Dolce & Gabana, Automobile Bavaria și centrul comercial Sun Plaza sunt doar câțiva dintre clienții SCENT::LINQ.

În România, SCENT::LINQ a adus un plus de stil reședințelor mai multor vedete cu ajutorul aromelor luxuriante, destinate locuințelor.

 

Related posts

Tefal Ingenio – pentru bunătăți savuroase la mesele festive

Adina Meyers

Unde ne facem frumoase in Bucuresti: Salon coafura 1Dream Dorobanti

Adina Meyers

Parmigiano Reggiano Zanetti, o branzica cu traditie pentru o dieta echilibrata

Adina Meyers