Image default
LifeStyle

Mai simplu si mai usor cu noul dvd burner de la Panasonic

Gadget-ul poate copia filmuletele inregistrate pe  camerele video Panasonic direct pe un DVD, fara a mai fi nevoie de un PC.

Greutatea sa extrem de mica, doar 395 de grame, si dimensiunile sale reduse,  139 x 18.0* x 138.8 mm il fac extrem de usor este usor de folosit atat acasa, cat si in vacanta  sau chiar in masina.           

Modalitatea de copiere este,de asemenea, extrem de simpla. Conectand camera prin USB  la  dvd  burner şi apăsand un singur buton copierea este executată de pe cardul de memorie SDHC/SD Memory Card sau din memoria internă pe DVD (DVD-RAM/DVD-R/DVD-R DL/DVD-RW, +R/+R DL/+RW**), fara a mai folosi un PC.

Inregistrarile in format AVCHD cu o camera video HD de la Panasonic pot fi copiate pe DVD fara a se pierde din calitatea imaginilor, care vor ramane la rezolutia de 920 x 1080i.

Mai mult decat atat, redarea ulterioara a materialelor High Definition depozitate pe dicuri DVD, pot fi redate fara sa aveti nevoie de un player dedicat, cum ar fi DVD Player, Blu-Ray Player sau calculator. Conectand din nou dvd burner-ul la o camera video legata de un televizor, dvd-ul copiat poate fi redat direct pe ecranul televizorului. Dvd-urile pot fi redate si folosind Blu-ray playere sau PC-uri. In cazul modelelor de camere video lansate anul acesta, inregistrarile pot fi salvate atat in format AVCHD , cat si in format MPEG-2, pentru a putea fi mult mai usor redate             

Filmuletele inregistrate pe o camera video (in format standard)  pot fi copiate in formatul lor original MPEG-2, iar discurile pot fi redate pe un DVD-player  la fel ca si dvd-urile normale. Mai mult, modelul BN2 poate copia si imagini statice.***

** Dvd-urile care pot fi folosite pentru a fi scrise difera in functie de modelul camerei la care este conectat dvd burner-ul.

*** imaginile statice nu pot fi copiate impreuna cu inregistrarile video. 

Articole similare

(P) In luna martie Gymboland da liber la rasfat

casamea.ro

Zoli Toth și Cantus Mundi deschid cea de-a XIX-a ediţie a Festivalului Internaţional Cerbul de Aur

comunicat de presa

Începe BIFE-SIM 2016 – evenimentul-etalon al industriei mobilei!

casamea.ro

Lasă un comentariu

16 − thirteen =