LifeStyle

Noile mașini de spălat Miele: rufe impecabile în doar 39 de minute, cu 60% mai puțină energie consumată

București, 3 septembrie – Economii de energie și apă, concomitente cu un nivel nou de confort, acestea sunt elementele care descriu noile vârfuri de gamă ale mașinilor de spălat Miele. Prezentate, în premieră, la târgul IFA de la Berlin, echipamentele premium din gama W1 Passion pot spăla impecabil chiar și un singur articol, reușind să economisească până la 50% din energia electrică și 30% din detergentul necesar operațiunii.

Programul exclusiv Miele, PowerWash 2.0, ce incorporează tehnologia Spin&Spray, a fost îmbunătățit cu nouă opțiune, SingleWash, care asigură aceeași calitate a spălării, indiferent de numărul rufelor introduse în mașină. Astfel, chiar și într-un program de sub 3 ore, echipamentele Miele ating un nou rating A+++ minus 50% de eficiență energetică.

Practic, sistemul utilizează doar cantitatea de apă necesară pentru a asigura înmuierea optimă a hainelor. Astfel, în funcție și de textura și fibrele care alcătuiesc articolele, un kilogram de rufe va necesita cel mult 2 litri de apă pentru un proces de spălare. Rezultă o economie de 50% de apă și de 60% la energia electrică. De asemenea, timpul necesar este și el simțitor redus, iar utilizatorii vor vedea acest lucru pe display-ul mașinii de spălat.

Economii pe toată linia

Noua gamă W1 Passion include și o componentă de protejare a mediului înconjurător. Astfel, sistemul TwinDos dozează detergentul în funcţie de cantitatea de rufe introdusă în cuvă,  precum și de gradul de murdărire al acestora. Comparând cu adăugarea manuală a detergentului, rezultă o economie de până la 30%.

„De multe ori, clienții vor să spele un singur articol, cum ar fi perechea preferată de blugi, dar se tem că vor face risipă de energie electrică și bani dacă mașina nu este plină. Combinația dintre SingleWash și TwinDos de la Miele oferă, cu adevărat, rezolvarea acestei probleme”, spune Dr. Olaf Dietrich, Head of Laundry Care în cadrul Miele Group.

Aceste două noi opțiuni sunt perfecte pentru articolele delicate sau din materiale ce necesită spălare individuală, din motive de igienă, de exemplu. Programele vor fi disponibile pe toate modelele ce includ funcția PowerWash 2.0, începând din luna septembrie, iar echipamentele vor putea fi testate și în România, din această toamnă.

Uscare rapidă, la atingerea unui buton

Gama W1 de mașini de spălat va fi acompaniată, începând de anul viitor, și de noile uscătoare din gama T1 Passion. Create pentru a economisi energie, fără a face rabat de la rezultate perfecte, aceste echipamente premium beneficiază de tehnologia EcoDry și interfața M Touch, dezvoltată de către Miele. Practic, display-ul central poate fi controlat doar prin atingeri, precum în cazul unui smartphone, fie prin apăsare, swipe sau scroll.

 

Despre Miele

Miele este cel mai mare producător mondial de echipamente electrocasnice premium, precum aparatură de gătit, de coacere și de gătit cu aburi, produse de refrigerare, aparate de cafea, mașini de spălat vase și produse de îngrijire pentru haine și pardoseli. Acestei linii de produse i se adaugă mașinile de spălat vase, mașinile de spălat rufe și uscătoarele pentru uz comercial, precum și aparatura de spălare-dezinfectare și sterilizare a instrumentelor destinate utilizării în activitățile medicale și de laborator (Miele Professional).

Compania Miele, fondată în 1899, are opt filiale de producție în Germania și câte o filială în fiecare dintre țările următoare: Austria, Cehia, China și România. Cifra de afaceri a companiei în anul 2017/18 a crescut la aproximativ 4,1 miliarde de euro, cu 70% vânzări în afara Germaniei. Miele este reprezentată prin filiale proprii și de importatori în aproape 100 de țări. Compania Miele se află în proprietatea celei de-a patra generație a familiei fondatoare, are o forță de muncă de aproximativ 20.100 de persoane, cu 11.200 de angajaţi în Germania. Sediul companiei se află în Gütersloh / Westphalia, Germania.

 

Related posts

KAZA Concrete transforma schitele artistilor in placi tridimensionale

Adina Meyers

5 evenimente recomandate pentru acest weekend

Adina Meyers

Ordinul Arhitecților din România lansează arhINIȚIATIVE: apel de proiecte și soluții contra Covid-19

Adina Meyers