Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Echilibrul perfect intre prea cald si prea rece

Wienerberger aduce pe piata din Romania o solutie inovatoare pentru constructii de calitate inalta, Porotherm 36,5 TermoPlus, bloc ceramic cu vata minerala bazaltica, realizat din materiale 100% naturale. Performanta termica exceptionala vine sa completeze confortul cautat in locuinte sau birouri, pentru ca acestea nu mai necesita sistem de termoizolatie suplimentar. Blocul ceramic slefuit Porotherm 36,5 TermoPlus impreuna cu spuma adeziva Porotherm Profi Dryfix sau mortarul in rost subtire Porotherm, vine si in sprijinul constructorilor, care pot executa lucrarile mult mai rapid si la temperaturi scazute de pana la -5˚C (in cazul utilizarii spumei adezive).

 

Porotherm 38 STh si Porotherm 30 STh, produsele cu amprenta in rostul vertical de mortar, sunt unice in Romania si sunt dezvoltate sub un patent exclusiv Wienerberger. Produsele din TermoExpert pot fi vazute aici: http://bit.ly/ZidariePorotherm

 

Calitatile de izolare termica influenteaza si cheltuielile cu utilitatile. Reducerea costurilor cu utilitatile si intretinerea casei face din Gama TermoExpert o investitie inteleapta pentru viitor, eficienta energetica pastrandu-se pe toata durata de viata a constructiei. Produsele din gama Porotherm TermoExpert beneficiaza de o configuratie speciala a peretilor ceramici, ce asigura un traseu elaborat al fluxului de caldura, conferind produselor o performanta termica exceptionala.

www.wienerberger.ro

Articole similare

Tipuri de case si materiale folosite la construirea lor

casamea.ro

Economisește chiar și atunci când îți repari/renovezi casa

comunicat de presa

Structura de rezistenta a casei

Simona Popa

Lasă un comentariu

twenty + 9 =