LifeStyle

PlantExtrakt – 22 de ani de experienta

Folosind metode moderne de extractie, se conserva profilul natural al compusilor activi, produsul dobandind o valoare superioara pentru mentinerea sanatatii.

PlantExtrakt se mandreste cu furnizori de talie mondiala din  Germania, Elvetia, Franta pentru ambalaje primare sau materie prima provenita din plante exotice.

Prioritatea echipei PlantExtrakt este oferirea de produse naturale clientilor, la preturi accesibile, care sa permita pacientilor o utilizare repetata.

Fiind singurul producator roman de medicamente homeopate, certificate GMP (certificare de standarde obligatorii in domeniul farmaceutic), in portofoliul PlanktExtrakt veti putea gasi:

Dilutii Homeopate solutii si granule care acopera nevoi ale pacientilor cu afectiuni tratate de medicul homeopat. Produsele sunt fabricate si in serii mici pentru ca fiecarui pacient sa-i poata fi prescrisa dilutia corespunzatoare. Mai mult, dilutiilespeciale, dificil de obtinut, se pot fabrica pe baza de comanda din partea medicului homeopat.

Tincturi mama –fabricate dupa o metoda superioara de extractie, respectand standardele farmaceutice si Farmacopeea Homeopata Germana.

Macerate Glicerinice (Gemoterapie) – in formule unitare sau complexe, maceratele glicerinice fabricate la Laboratoarele PlantExtrakt sunt un experiment inceput de noi acum mai bine de 15 ani, si care isi arata acum roadele: cu un numar de 68 de Macerate Glicerinice unitare si 20 de formule complexe (Polygemma), aceasta gama de produse se afla la granita dintre homeopatie si fitoterapie, reunind beneficiile acestora.

Fitoterapice – o gama moderna de produse naturale, obtinute din surse controlate si din plante proaspete.

Te invitam pe www.plantextrakt.ro pentru  a descoperi toate produsele noastre si pentru a te informa corect . 

Related posts

Cum să decorezi cu Warhol, Koons și Monet fără să cheltuiești milioane

Adina Meyers

Decoratiuni pentru casa si cadouri inspirate in noul magazin bam boo din AFI Palace Cotroceni

Adina Meyers

Grecia începe să taxeze turiștii

Adina Meyers