LifeStyle

Micul Print – o întâmplare

Înscriere copii la workshop-ul interactiv „MICUL PRINȚ – O ÎNTÂMPLARE”, ediția a III-a

Spectacol – experiment performativ cu marionete virtuale

Teatrul de Animație Țăndărică vă invită să vă înscrieți copiii la Spectacolul– experiment performativ cu marionete virtuale, „Micul Prinț – o întâmplare”,  dedicat copiilor cu vârsta de peste 8 ani 

 

  • Tarif: 300 lei
  • Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile (10 locuri)
  • Perioada de desfășurare: 25 – 30 iunie 2018, prezența obligatorie, zilnic, între orele 16:00-19:00
  • Atelier susținut de: Mona Toncu, Raluca Rădulescu și Ioan Păduraru
  • Categorie de vârstă: 8+

 

Povestea binecunoscută a Micului Print este transpusă și adaptată într-o manieră inovativă, direct din mâinile copiilor, ce devin actori și mânuitori. Workshop-ul aduce împreună noul și tradiționalul, lemnul față în față cu tehnologia. Copiii vor participa timp de 5 zile la o serie de ateliere de familiarizare în lucrul cu marioneta și îi vor da viață prin senzori ce vor permite accesul in lumea 3D, în ultima zi susținând un spectacol. Micul Prinț împreună cu prietenii săi vor trece din plan real în plan virtual chiar sub mâinile micilor mânuitori și sub ochii spectatorilor, toate acestea în timp real.

 

Workshop-ul interactiv se desfășoară în cadrul Festivalul Internațional de teatru dedicat copilului și întregii familii "TEATRU, STRADĂ ȘI COPIL", ediția a VII-a, organizat de Primăria Municipiului București prin Teatrul de Animație Țăndărică şi face parte din proiectul „Stagiunea de Vară”, aflat sub motto-ul „Fă ceva diferit! Du un copil la teatru azi!”

Related posts

In showroomul Salterra gasesti salteaua potrivita

Adina Meyers

Bonami​ ​împlinește​ ​un​ ​an​ ​alături​ ​de​ ​clienții​ ​din​ ​România

Adina Meyers

Ferestre glisante Gealan pentru case luminoase, spatioase si aerisite

Adina Meyers