LifeStyle

Gata cu sarbatorile, sarmalele si cozonacii. E timpul pentru detoxifiere!

O cura de detoxifiere a organismului este necesara, iar dupa mesele copioase si excesele de Craciun cu atat mai mult. Pe langa efectul benefic pe care il are asupra organismului prin eliminarea toxinelor, o cura te ajuta si sa dai jos cateva kilograme, pe care cu siguranta nu le aveai in vara. Secretul unei cure cu supe consta in faptul ca aduna intr-o singura farfurie cele mai sanatoase ingrediente, maruntite sau taiate bucati cat pentru o inghititura. Totul devine astfel usor de digerat de organism, iar nutrientii iti dau vitalitate si pofta de viata.

Simplu si rapid, cat ai zice SUPA!

Concediul s-a incheiat, in rutina zilnica nu mai e timp pentru gatit, dar abia ai inceput cura de detoxifiere. Nu e momentul sa renunti acum. Apeleaza la un expert! Easy Soup – blenderul cu functie de gatire de la Tefal, nu te taxeaza, ba chiar iti pregateste mancarea pe gustul tau. Ai la dispozitie 4 programe presetate, de la 4 la 25 de minute, pentru supa crema, supa cu bucati, piure de fructe si amestec de ingrediente. Timpul liber poti sa il petreci alaturi de cei dragi deorece bucataria ta e pe maini sigure.

De acum sanatos inseamna si gustos

De ce supe pentru o cura detox si nu doar legume crude si verdeturi maruntite la un loc? Pentru ca reusita depinde in primul rand de gust, iar Tefal s-a gandit in primul rand la savoarea mancarii atunci cand a creat Easy Soup – blenderul cu functie de gatire.

Supele trebuie sa contina nutrienti care te ajuta sa arzi grasimile si sa iti accelerezi metabolismul, in timp ce curata organismul de toxine. Incearca sa folosesti legume care fac minuni precum: anghinare, ardei gras, sfecla, broccoli, varza rosie, morcovi, conopida, castraveti, dovleac, spanac, rosii si evita cartofii albi si avocado. Pentru aromatizare alege usturoiul si ghimbirul si nu exagera cu sarea – pune doar atat cat e nevoie pentru ca mancarea sa aiba gust.

Iar daca supele cu fructe sunt o noutate pentru tine, afla ca poti incepe ziua cu o rezerva de vitamine, pentru care ai nevoie de 1 cana de capsuni, 1 cana de afine, un sfert de cana de chefir, putina pudra de chili dupa gust, 1 lingurita de miere de albine si sucul de la o lime. Apasa butonul Start si in 4 minute Easy Soup iti serveste o gustare numai buna de savurat.

Gatitul nu este marea ta pasiune?

Si ce daca?! Cu Easy Soup trebuie doar sa pui ingredientele in aparat, selectezi programul si apoi START la distractie! Mancarea este in grija expertului. Ba mai mult, te asteapta calda, pana iti termini treaba sau distractia – dupa caz. Responsabila este functia automata de mentinere la cald timp de 40 de minute de la gatire. Ar mai trebui doar un buton pentru curatare automata si dorintele iti sunt pe deplin indeplinite.

Ei bine, exista! Un buton, un aparat si viata ta este de acum mult mai simpla!

 

Related posts

Vopseaua SPOR isi schimba imaginea

Adina Meyers

Covorașe profesionale – perfecte pentru orice tip de afacere

Adina Meyers

Roca te trimite la Barcelona! Istoria unui lider mondial, in 5 intrebari, te poate duce in Catalunya

Adina Meyers